Γιώργος Λαμπάτος: Ποιος του χάρισε ένα σπίτι μετά την έκκληση για βοήθεια

Γιώργος Λαμπάτος: Ποιος του χάρισε ένα σπίτι μετά την έκκληση για βοήθεια

Μετά την έκκληση για βοήθεια που απηύθυνε ο Γιώργος Λαμπάτος εξαιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός είχε προτάσεις για εργασία από μουσικά μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια όσο και από θέατρα της Αθήνας.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso η οικογένεια του εκλιπόντος ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου, που έγινε ευρέως γνωστός ενσαρκώνοντας τον αστυνόμο Θεοχάρη στο σήριαλ «Καλημέρα Ζωή» σε σκηνοθεσία Νίκου Φώσκολου τη δεκαετία του ’90,  αποφάσισε να του παραχωρήσει μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

Συγκινημένος ο ηθοποιός μίλησε για ανθρωπιά κα μεγαλοψυχία.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας. Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω.

Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε».

Τι είχε δηλώσει ο Γιώργος Λαμπάτος

«Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια.

Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα» είχε αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός.

«Το επόμενο, όμως, βήμα είναι, είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στον δρόμο.

Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο.

Οι γονείς μου μού άφησαν ένα σπιτάκι στην Πρέβεζα, το οποίο είναι υποθηκευμένο.

Με την τράπεζα έκανα έναν διακανονισμό να δίνω 110 ευρώ το μήνα για να το σώσω και να έφευγα να πήγαινα εκεί να μείνω. Όμως πώς να το σώσω όταν το μήνα παίρνω 220 ευρώ;

Κι έτσι το μόνο που έχω είναι όσα έχω εδώ μέσα σε αυτό το υπόγειο».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λαμπάτος: «Ξέρεις τι είναι να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί;»

Μαριάννα Τουμασάτου: Εξηγεί γιατί πήρε την απόφαση να γίνει δωρήτρια σώματος (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter