Μαριάννα Τουμασάτου: Εξηγεί γιατί πήρε την απόφαση να γίνει δωρήτρια σώματος (Video)

Μαριάννα Τουμασάτου: Εξηγεί γιατί πήρε την απόφαση να γίνει δωρήτρια σώματος (Video)

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου στην Αθηναΐδα Νέγκα και στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» αποκαλύπτοντας την απόφασή της να γίνει δωρήτρια σώματος και οργάνων.

Η ηθοποιός και σε παλιότερες δηλώσεις της είχε τοποθετηθεί υπέρ της δωρεάς οργάνων επισημαίνοντας πως προτιμά το σώμα της να χρησιμοποιηθεί από την ιατρική κοινότητα και τους φοιτητές της Ιατρικής σχολής παρά να «θρέψει ένα σκουλήκι».

Αυτή η απόφαση δεν είναι τωρινή απλά τώρα η ηθοποιός θέλησε να το επικοινωνήσει στον κόσμο.

«Στην ιατρική χρειάζονται σώματα. Είναι ένα σώμα που πια δεν το κατοικείς, η ψυχή έχει φύγει, όλα έχουν πάει στη θέση τους. Αυτό πια δεν το χρειάζεσαι. Όμως, ένας γιατρός, για να γίνει καλύτερος γιατρός και να είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να σώσει έναν άνθρωπο, αν το χρειάζεται, ας το πάρει. Εγώ τι να το κάνω;

Δηλαδή, το να θρέψω ένα σκουλήκι, δεν είναι πιο σημαντικό από το να πει ένας άνθρωπος ότι “εγώ έχω μάθει πάνω σε αυτό το σώμα να κόβω”. Και οπότε, όταν έρθει ο ζωντανός άνθρωπος και θα χρειάζεται μια εμπειρία παραπάνω, να την έχει κερδίσει από το δικό μου σώμα.

Αν μπορείς να βοηθήσεις, καλό είναι. Δεν είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Εγώ το έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια, απλώς τώρα έτυχε να το πω».

 

Διαβάστε επίσης:

Μαριάννα Τουμασάτου για Αράχωβα: Στη θέση του Όλιβερ την επόμενη φορά θα είναι άνθρωπος (Video)

Μαριάννα Τουμασάτου: Απέραντος θυμός σε αυτούς που θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα ζωής πάνω σε άλλον άνθρωπο

Τουμασάτου-Σταύρου στο πλευρό των απλήρωτων του Mega έξω από τη Motor Oil (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter