Στερνή μου γνώση: Τώρα η Νέα Αριστερά ψάχνεται για ενότητα!

Στερνή μου γνώση: Τώρα η Νέα Αριστερά ψάχνεται για ενότητα!

Και όμως συνέβη και αυτό. Αφού προσπάθησαν να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν δέχθηκαν στην ουσία τα αποτελέσματα της κάλπης, αφού έφτιαξαν νέο πολιτικό φορέα -ή όπως θέλετε πείτε το- τώρα και μετά από τις δημοσκοπήσεις προσπαθούν να μιλήσουν για την «ενότητα της Αριστεράς».

Μπορεί να ακούγονταν οι φωνές για το παράλογο της υπόθεσης αλλά κανείς δεν είχε τη λογική. Αλλά αυτό δεν είναι πολιτική, είναι αυτοκαταστροφικό!

Όπως μαθαίνουμε τώρα ετοιμάζουν κοινή εκδήλωση με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά γιατί προφανώς και αυτό ζητούν τα (χαμηλά) ποσοστά και αυτό ζητά η βάση. Και μάλιστα λέγεται πως η πρωτοβουλία ανήκει στον Διονύση Τεμπονέρα. Περισσότερο για σωσίβιο ακούγεται παρά για πρωτοβουλία.

Δεν γίνεται να κάνει παρέλαση η νεοφιλελεύθερη ιδεολογία και εσύ να κοιτάζεις το χώμα που πατάς και τα πουλιά που κελαηδούν…

Αφού προσπάθησαν να διασύρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα φιλοκυβερνητικά κανάλια, αφού προσπάθησαν να απαξιώσουν τον νεοεκλεγμένο πρόεδρο, και δεν καταλάβαιναν πως απλά τους χρησιμοποιούσαν γιατί συνέφερε την κυβερνητική πλειοψήφία! Τότε δεν το είχαν καταλάβει πως ήταν αυτοκαταστροφή;

Η εκδήλωση λέγεται θα γίνει στο θέατρο «Αλφα» στις 13 Φεβρουαρίου και αν δεν πέσει κάποιο απαγορευτικό θα συμμετάσχουν ο Διονύσης Τεμπονέρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ και η Έφη Αχτσιόγλου -που ξεκουράστηκε- από τη Νέα Αριστερά.

Τώρα αν θα γίνει τελικά είναι άγνωστο…

Αλλά με απλά λόγια «στερνή μου γνώση»…

Διαβάστε επίσης:

Ο αγαπητός φίλος Βέμπερ για τη «βρώμικη δουλειά» του Μητσοτάκη

Κέρκυρα: Σάλος με βίντεο που δείχνει τον Μητροπολίτη να δίνει εντολή να απομακρυνθεί ΑμεΑ – Τι απαντά ο ίδιος (Video)

Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες – Πανελλαδική σύσκεψη με σχέδιο καθόδου στην Αθήνα

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter