Στη Λαμία ο Τσίπρας για την ανασυγκρότηση της περιφέρειας

Στη Λαμία ο Τσίπρας για την ανασυγκρότηση της περιφέρειας

Στη Λαμία μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το 2ο Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπου στις 7.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η ομιλία του, στο περιφερειακό Δημοτικό Θέατρο Ρούμελης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, και τους υπουργούς που συμμετείχαν στις θεματικές στρογγυλές τράπεζες του Συνεδρίου.

Η σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Ξενοδοχείο Φθία.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος έχει αποστείλει σχετική επιστολή επτά σελίδων στον πρωθυπουργό, θα παρουσιάσει τις μελέτες και τα σχέδια που έχει για τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα και τα έργα υποδομής που χρειάζεται η περιοχή.

O Κώστας Μπακογιάννης θα διεκδικήσει πρώτα από όλα την αλλαγή της χρηματοδότησης της Περιφέρειας, η οποία κυμαίνεται σχεδόν στο μισό από πολλές άλλες Περιφέρειες.

Υπενθυμίζεται, πως ο πρωθυπουργός έχει ανακοινώσει τις αλλαγές της χρηματοδότησης, η οποία θα λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές ανάγκες και δεν θα καθορίζεται μόνο στη βάση πληθυσμιακών κριτηρίων, όπως ισχύει έως σήμερα.

Σημειώνεται πάντως πως η Ν.Δ. με ανακοίνωσή της έχει καλέσει τα στελέχη της να μην να παραστούν στις εκδηλώσεις του δεύτερου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Λαμία!

Περισσότερα ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter