Στη χώρα μας λανσάρεται το νέο Volkswagen T-Cross

Στη χώρα μας λανσάρεται το νέο Volkswagen T-Cross

Στην Ελλάδα λανσάρεται σε μερικές ημέρες το νέο Volkswagen T-Cross, που με το μότο «I am Practical», δείχνει σε όλους πόσο ευρύχωρο είναι. 

Μάλιστα, πριν την παρουσίασή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η εταιρεία προσκάλεσε τους παίκτες της ομάδας χόκεϊ, Grizzlys Wolfsburg, να τοποθετήσουν τον εξοπλισμό τους στο όχημα, προκειμένου να διαπιστώσουν και αυτοί, την πρακτικότητά του.

Η πλατφόρμα MQB έχει βοηθήσει εν πολλοίς σε αυτό. Καθώς ο εμπρόσθιος άξονας έχει μετατοπιστεί πιο μπροστά, κάτι που συντελεί στην αύξηση του μεταξονίου, άρα και της χωρητικότητας της καμπίνας και του χώρου φόρτωσης. Ο τελευταίος προσαρμόζεται από τη μετατόπιση της πίσω σειράς καθισμάτων και ως εκ τούτου, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τους επιβάτες, στην προκειμένη περίπτωση, τους παίκτες της Grizzlys Wolfsburg.

Η χωρητικότητα κυμαίνεται στα 347-417 λίτρα (με κανονική ρεζέρβα), ενώ αξίζει να τονιστεί πως τα καθίσματα αναδιπλώνονται πλήρως ή σε αναλογία 60:40. Στην πρώτη περίπτωση, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.243 λίτρα, ενώ για ακόμα περισσότερο χώρο, διπλώνεται και το κάθισμα του συνοδηγού.

Τέλος, όλα τα καθίσματα είναι τοποθετημένα ψηλά. Στα 597mm αυτά της πρώτης και στα 652mm εκείνα της δεύτερης σειράς. Ως εκ τούτου και σε συνδυασμό με τη μεγάλη απόστασή του από το έδαφος, το όχημα προσφέρει υψηλά επίπεδα ορατότητας, κάτι που διαπίστωσαν και υψηλόσωμα άτομα, όπως είναι δύο παίκτες της ομάδας χόκεϊ, ο Αμερικανός Τζεφ Λίκενς, παγκόσμιος πρωταθλητής με τις ΗΠΑ και ο Γερμανός Άρμιν Βουρμ, που συν τοις άλλοις, κάθισαν άνετα στην ευρύχωρη καμπίνα του νέου T-Cross.

Πηγή: Volkswagen

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter