Στην κορυφή και πάλι η Ford στα ελαφρά επαγγελματικά το 2018

Στην κορυφή και πάλι η Ford στα ελαφρά επαγγελματικά το 2018

Την πρώτη θέση, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, απέσπασε η Ford, κατακτώντας το 2018 μερίδιο που έφτασε στο 19.0%.

Με άλλα λόγια, σχεδόν 1 στα 5 επαγγελματικά οχήματα που ταξινομήθηκαν στη χώρα μας το περασμένο 12μηνο ανήκε στην πολυσυλλεκτική οικογένεια των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων της Ford.

Σε μία αγορά η οποία κατέγραψε άνοδο που ανήλθε σε ποσοστιαία βάση στο 4,2%, η Ford παρουσίασε αυξημένη επίδοση κατά 4,96% σε σχέση με εκείνη του 2017. Το μοντέλο-ηγέτης στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Ford ήταν για το 2018 το Ranger, το οποίο πραγματοποίησε άλμα ως προς τη δημοτικότητα του, τόση που έφτασε το 15% στην κατηγορία των Pick Up.

Διόλου τυχαία, το 2018 ήταν μια χρονιά σημαντικών κατακτήσεων και επιτυχιών για τη Ford στην κατηγορία των Επαγγελματικών Οχημάτων και στην Ευρώπη. Εκεί δηλαδή, όπου η Ford κατέγραψε την καλύτερη εμπορική της επίδοση εδώ και 25 χρόνια.

Πραγματοποιώντας 380.900 πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων το 2018, η Ford σημείωσε με εμφατικό τρόπο ένα νέο ρεκόρ στην Ευρώπη αυξάνοντας τις ταξινομήσεις της στη Γηραιά Ήπειρο και στη συγκεκριμένη κλάση κατά 8,1%. Σε σχέση με το 2017, το μερίδιο της Ford επί του συνόλου της κατηγορίας κατέγραψε περαιτέρω άνοδο, φτάνοντας το 14,1%.

Πηγή: Ford

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter