Στην κορυφή των δοκιμών πρόσκρουσης του Euro NCAP το T-Cross

Το μοντέλο της Volkswagen σημείωσε επίδοση άνω του 80% σε κάθε μια από τις κατηγορίες του ανεξάρτητου φορέα.

Ποσοστό άνω του 80% σημείωσε στα τεστ πρόσκρουσης του Euro NCAP το νέο Volkswagen T-Cross. Αυτό το ποσοστό αφορά και τις τέσσερις κατηγορίες δοκιμών του ανεξάρτητου φορέα.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο της Volkswagen σημείωσε 97% στην ασφάλεια ενηλίκων, 86% στην ασφάλεια των παιδιών, 81% στην ασφάλεια εκτός αυτοκινήτου χρηστών, όπως πεζοί, δικυκλιστές κ.ά. και 80% στα συστήματα σφαλείας που ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό.

Αξίζει να τονιστεί πως ανάμεσα στα μοντέλα που τα τελευταία τρία χρόνια αναδείχτηκαν Best in Class από τον Euro NCAP, μόνο ένα είχε σημειώσει κάτι παρόμοιο. Πρόκειται για το Arteon, δείγμα της βαρύτητας που δίνει η Volkswagen στην ασφάλεια των μοντέλων της.

Πηγή: Volkswagen

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.