Στην κορυφή των pickup το Nissan Titan

Πρώτο στην κατηγορία Large Light Duty Pickup της J.D. Power 2019 U.S. Initial Quality Study κατετάγη το Nissan Titan.

Το μοντέλο όχι μόνο αναδείχτηκε καλύτερο σε επιδόσεις στην παραπάνω κατηγορία με 66 προβλήματα ανά 100 οχήματα (PPH), αλλά ήταν και έβδομο στη λίστα με τα λιγότερα προβλήματα μεταξύ των 257 οχημάτων που έλαβαν μέρος στην έρευνα.

Επιπλέον, η Nissan δεν είχε παρουσία μοντέλων στην κατηγορία της έρευνας με περισσότερα από 100 PPH, έχοντας καλύτερη απόδοση από τον μέσο όρο της αυτοκινητοβιομηχανίας για τέταρτη σερί χρονιά. Φέτος, η εταιρεία ανέβηκε μια θέση και είναι πέμπτη στην κατηγορία Non-Premium, ενώ από το 2015 έχει παρουσιάσει βελτίωση 35 PPH.

Αξίζει να τονιστεί εν συνεχεία πως το Maxima κέρδισε την κατηγορία Large Car, ενώ τα Frontier, Versa, Murano και Rogue έλαβαν διακρίσεις στις κατηγορίες τους.

Αναφορικά με την J.D. Power, λαμβάνει υπόψη την ποιότητα με βάση τον αριθμό των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται ανά 100 οχήματα κατά τη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών ιδιοκτησίας, με τη χαμηλότερη βαθμολογία να αντικατοπτρίζει την υψηλότερη ποιότητα.

Πηγή: Nissan

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.