Στην Κρήτη η τέως βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας που χορεύει και πεντοζάλη! (Videos + Photos)

Στην Κρήτη η τέως βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας που χορεύει και πεντοζάλη! (Videos + Photos)

Μετά τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο, και την Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, σειρά έχει η τέως βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας η οποία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Κρήτη.

Μαζί με τη Σοφία βρίσκεται και η αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη.

Η τέως βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκεται στο Ρέθυμνο για να παρακολουθήσει το τριήμερο διεθνές συνέδριο με θέμα «Η Ελεύθερνα, η Κρήτη και ο έξω κόσμος» που ξεκίνησε χθες.

Σήμερα η «Σοφία της Ισπανίας» -ιδιαίτερα φιλική και προσιτή – επισκέφθηκε το αρχαιολογικό μουσείο του. Πριν την άφιξη της βασίλισσας, η αστυνομία με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, έλεγξαν εξονυχιστικά τους χώρους του αρχαιολογικού μουσείου Ηρακλείου.

Η ίδια έκανε έκανε δηλώσεις στα ελληνικά στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στην είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου εκφράζοντας την αγάπη της για Κρήτη λέγοντας μεταξύ άλλων «έχω έρθει αρκετές φορές και θα ήθελα να ξαναγυρίσω»





Χόρεψε και πεντοζάλη! 

Ακολουθώντας τα βήματα του… Καρόλου, η τέως βασίλισσα Σοφία χόρεψε σιγανό πεντοζάλη στη διάρκεια του παραδοσιακού γλεντιού που στήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείου του Ρεθύμνου,  σε μία εορταστική εκδήλωση με παραδοσιακούς κρητικούς χορούς και εδέσματα.

Και για την ιστορία…

Είχαν προηγηθεί ο Κάρολος και η Καμίλα…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter