Στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής η γραμμή παραγωγής του Navara

Η παραγωγή του νέου Navara θα ξεκινήσει το 2020, με την ιαπωνική εταιρεία να προετοιμάζεται για την επόμενη γενιά του μοντέλου.

Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που εγκαινιάζει τη γραμμή παραγωγής του μοντέλου στο Ρόσλιν της Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής. Η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2020 και θα πλαισιώσει τα NP200 και NP300, που πωλούνται στην εγχώρια αγορά, αλλά και σε 45 χώρες της αφρικανικής ηπείρου.

Εκτιμάται πως θα προσθέσει 30.000 αυτοκίνητα στον τρέχοντα ετήσιο όγκο των 35.000 του Ρόσλιν, με τη μονάδα παραγωγής από τη μεριά της να εκσυγχρονίζεται, καθώς θα εγκαινιασθεί επίσης και μια νέα ευέλικτη γραμμή.

Από τη στιγμή που έγινε το λανσάρισμα του Navara, έχει κατακτήσει πληθώρα βραβείων, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Pickup της Χρονιάς του 2016, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το 2018, οι παγκόσμιες πωλήσεις του ανήλθαν στις 231.435 μονάδες, αυξημένες κατά 6% σε σχέση με την προηγούμενο έτος, καθιστώνοντας το ως το pickup με τις υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Πηγή: Nissan

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.