Στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης – Συνάντηση εργασίας με τον Σωκράτη Φάμελλο

Στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης – Συνάντηση εργασίας με τον Σωκράτη Φάμελλο

Στη Βουλή έφτασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μεταβαίνει στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου, προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συνάντηση εργασίας.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη ο Στέφανος Κασσελάκης είχε επισκεφθεί ξανά τη Βουλή ενώ είχε συνάντηση με τον Σωκράτη Φάμελλο, όπου έγινε γνωστό ότι παραμένει επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Στη συνέχεια είχε τετ-α-τετ με την Έφη Αχτσιόγλου ενώ ξεναγήθηκε στο Κοινοβούλιο, μπαίνοντας -μεταξύ άλλων- στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Όταν βγήκε από την Ολομέλεια, το documentonews.gr, ρώτησε τον κ. Κασσελάκη αν ξανασκέφτηκε το ενδεχόμενο να αποκτήσει κοινοβουλευτική ιδιότητα. «Στην Αμερική λέμε: “Good try”» απάντησε χαμογελώντας, απορρίπτοντας εμμέσως το σενάριο να αποκτήσει κοινοβουλευτική παρουσία.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται βέβαιο ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα έχει γραφείο στη Βουλή. Επ΄ αυτού, όπως μας ενημέρωσαν αρμόδιες πηγές, γίνονται συνεννοήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, για να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Δείτε επίσης: Βουλή: Η απάντηση Κασσελάκη μέσω του Documento για το αν σκέφτεται να γίνει (άμεσα) βουλευτής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter