Στην ΕΡΤ δεν έχουν ακόμα άδεια να πουν το όνομα του Φουρθιώτη;

Στην ΕΡΤ δεν έχουν ακόμα άδεια να πουν το όνομα του Φουρθιώτη;

Έχει βουήξει το σύμπαν αλλά στην ΕΡΤ που… λογοδοτεί από τις εκλογές και μετά στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξακολουθούν να αγνοούν τον Μένιο Φουρθιώτη, το όνομά του δηλαδή γιατί την πραγματικότητα δεν μπορούν να την αγνοούν.

Παρεμπιπτόντως από την Τρίτη το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) αναφερόταν ονομαστικά στον Μένιο Φουρθιώτη (κάτω).

Στα σημερινά δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ αναφέρεται ως «γνωστός παρουσιαστής» αν και έχει βουήξει ο τόπος, αν και έχει μεταδοθεί από πρακτορεία ειδήσεων, φωτογραφίες και βέβαια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Μέχρι στιγμής και όσο μπορούμε να ξέρουμε αναφέρεται ως «γνωστός παρουσιαστής» συχνά ακολουθούμενο από το «τοπικής εμβέλειας».

Κάπως έτσι παρουσιάστηκε σήμερα στις ειδήσεων των 10 και ακριβώς έτσι όπως μάθαμε παρουσιάστηκε και στις μεσημεριανές ειδήσεις…

Πρόκειται για επιλεκτική δημοσιογραφία «by the book» ή απλά για ντιρεκτίβες, μιας «ευαισθησίας» που είχε εκδηλωθεί και πριν ξεσπάσει η μάλλον όταν ξεκινούσε να ξεσπά η υπόθεση Λιγνάδη;

Και μάλιστα όλα αυτά όταν οι κατηγορίες ήταν δημόσιες, όταν ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης έχει μιλήσει και έχει κάνει αναρτήσεις, όταν είχε φτάσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας με δικό του αίτημα.

Μετά από όλα αυτά, ποιος ο λόγος να αποκρύπτεται το όνομά του; Μήπως πρόκειται για μια επιλεκτική ευαισθησία του κατοίκου του Μεγάρου Μαξίμου;

Και εις ανώτερα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter