Στην πορεία για τα Τέμπη ο Κασσελάκης: «Ο πρωθυπουργός όφειλε τουλάχιστον σήμερα να σεβαστεί τη μνήμη των νεκρών»

Στην πορεία για τα Τέμπη ο Κασσελάκης: «Ο πρωθυπουργός όφειλε τουλάχιστον σήμερα να σεβαστεί τη μνήμη των νεκρών»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε, μαζί με τους βουλευτές του και άλλα στελέχη της Κουμουνδούρου, στην πορεία για τα Τέμπη.

«Ο κύριος Μητσοτάκης βρήκε αυτή την τραγική ημέρα, που η Ελλάδα πενθεί 57 ανθρώπους που χάθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών για να ανακοινώσει ουσιαστικά το πόρισμα της επιτροπής για τα Τέμπη. Επιμένει. Λέει πως δεν έφταιγε ο ίδιος, όπως και κανένας από την κυβέρνησή του» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε:

«”Η Βουλή εξέτασε δεκάδες μάρτυρες με εκατοντάδες στοιχεία, ερευνώντας πώς τα ανθρώπινα λάθη συναντήθηκαν μοιραία με τα διαχρονικά κενά του κράτους”, όπως ανακοίνωσε, με περίσσιο θράσος. Παρεμβαίνοντας και προεξοφλώντας το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας, που για την κυβέρνηση είχε μόνο ένα στόχο: Πώς να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες του Κ. Αχ. Καραμανλή και των στελεχών της. Αλλά το έγκλημα συνέβη λόγω της παντελούς έλλειψης δικλείδων ασφαλείας της λειτουργίας των σιδηροδρόμων ως αποτέλεσμα της εγκατάλειψης τους από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Τον καλώ, τουλάχιστον για σήμερα, έστω για αυτή τη μέρα της μαύρης επετείου, να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών. Να σεβαστεί επιτέλους τους 57 νεκρούς. Να σεβαστεί τον πόνο και να αντιληφθεί την οργή ολόκληρης της κοινωνίας.

Εγώ έχω δεσμευτεί και δεν θα κάνω βήμα πίσω. Θα είμαι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων μέχρι το τέλος. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πραγματική δικαιοσύνη απέναντι στο πέπλο συγκάλυψης που θέλει να επιβάλει ο κύριος Μητσοτάκης».

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στα Τέμπη: Πάμε για 1.000.000 υπογραφές στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού – Δείτε πώς να ψηφίσετε

Εξοργιστική δήλωση Καραμανλή για Τέμπη: Ακόμη αυτοσυγχαίρεται για την παραίτησή του

Απεργία: «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί» – Οργή λαού στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη (Photos)

Η συγκλονιστική σιωπή στα Τέμπη και ένα «δεν μπορεί, ρε μαλ*κα» που με στοιχειώνει…

Κασσελάκης για Τέμπη: «Δίπλα στον αγώνα των οικογενειών των θυμάτων για Δικαιοσύνη»

Σόφι Ιν’τ Φελτ για Τέμπη: «Να έρθουν όλα στο φως – Ζωτικής σημασίας η απονομή δικαιοσύνης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter