Στήριξη Κασσελάκη σε Ράμμο: Δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων από Μαξίμου

Στήριξη Κασσελάκη σε Ράμμο: Δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων από Μαξίμου

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, δήλωσε την πλήρη στήριξή του στον Χρήστο Ράμμο για την  απάντηση που έδωσε από το βήμα του συνεδρίου για τις ανεξάρτητες αρχές, που αφορούσε στις υβριστικές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, το οποίο παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών δήλωσε: «Στην Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της Ιστορίας η οποία πρέπει να κλείσει το συντομότερο».

Ανέφερε συγκλονισμένος  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: «Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση» και  υπογράμμισε πως «δεν είναι μόνο οι νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές διαδρομές των υποκλοπών του Μεγάρου Μαξίμου» αλλά και «δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων -όπως ο κ. Ράμμος- που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας», αναρτώντας το βίντεο με την απάντηση του Χρήστου Ράμμου από το συνεδρίο.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Στην Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της Ιστορίας η οποία πρέπει να κλείσει το συντομότερο. Δεν είναι μόνο οι νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές διαδρομές των υποκλοπών του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι και η δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων -όπως ο κ. Ράμμος- που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση».

Διαβάστε επίσης: Στήριξη Κασσελάκη σε Ράμμο: «Δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων από το Μαξίμου»

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter