Αυτές είναι οι αλλαγές στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – Τι ανακοίνωσε ο Πέτσας (Video)

Αυτές είναι οι αλλαγές στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – Τι ανακοίνωσε ο Πέτσας (Video)

Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας , από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Οι φήμες περί ανασχηματισμού υπήρχαν εδώ και καιρό ωστόσο, χθες Δευτέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε διορθωτικές κινήσεις που αποτελούν «ενίσχυση του κυβερνητικού έργου» όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι στόχος αυτού του «μη ανασχηματισμού» είναι η ενίσχυση του κυβερνητικού έργου σε τομείς που επιβάλουν καλύτερο συντονισμό και ταχύτητα. 

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε:

  • Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική.
  • Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.
  • Την τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.
  • Την τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας.
  • Την τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος

Η ορκωμοσία θα γίνει αύριο στις 13:00 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μυστικά & Documento

20/11/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter