Στις καθυστερήσεις έσωσε τον βαθμό ο Παναιτωλικός (1-1 με τον Πανσερραϊκό)

Στις καθυστερήσεις έσωσε τον βαθμό ο Παναιτωλικός (1-1 με τον Πανσερραϊκό)

Ο Πανσερραϊκός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 91ο λεπτό αλλά ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στη 3η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς που έγινε στη Τούμπα, λόγω έργων στο γήπεδο των Σερρών.

Στο πρώτο μέρος ο Πανσερραϊκός είχε την πρωτοβουλία και στο 30′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Μούργου από ασίστ του Τομάς. Στο 36′ ο Τομάς πλάσαρε για το 2ο γκολ αλλά ο Μλάντεν έδιωξε σωτήρια πριν τη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε για τα καλά με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ντίας που έσωσε ο Χόβαν, ενώ οι Σερραίοι απείλησαν με τον Τομάς στο 59′. Στο 64′ ο Παναιτωλικός έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία με τον Καρέλη. Η επιμονή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε τελικά στο 91′ όταν από σέντρα του Τορεχόν ο Πέδρο με κεφαλιά έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του Αγρινίου (1-1).

Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης “κιτρίνισε” τους Μπαλνταάρα, Στάικο, Μούργο, Ντάνκερλουϊ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος (72′ Τσαγκαλίδης), Μασκανάκης (55′ Χατζηστραβός), Τομάς (55′ Ντανκερλούι), Άλεξιτς (72′ Γούλερι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Ντουάρτε, Μλάντεν (46′ Σενγκέλια), Μαλής, Λιάβας, Πέρες, Τσιγγάρας (76′ Φρεντ), Τορεχόν, Μπαλντασάρα (82′ Πέδρο), Ντίας (76′ Χουάνπι), Καρέλης (92′ Βοΐλης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter