Στο δρόμο προς τον εισαγγελέα Λοβέρδος – Σαλμάς, άρθηκαν οι ασυλίες τους

Στο δρόμο προς τον εισαγγελέα Λοβέρδος – Σαλμάς, άρθηκαν οι ασυλίες τους

Άρθηκαν οι βουλευτικές ασυλίες των Ανδρέα Λοβέρδου και Μάριου Σαλμά για τα σκάνδαλα Novartis και υπερκοστολογημένων αρθροσκοπήσεων αντίστοιχα. Και οι δύο βουλευτές είχαν ζητήσει από τους συναδέλφους τους την άρση της ασυλίας τους.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε ο προεδρεύων στην Ολομέλεια, Γ. Βαρεμένος, υπέρ της άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου ψήφισαν 213 βουλευτές, ενώ κατά 1. 

Αναφορικά με τον Μάριο Σαλμά, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι 209 υπέρ, 4 κατά και ένα «παρών». Επίσης, άρθηκε η ασυλία και του ανεξάρτητου βουλευτή, Αρ. Φωκά, για ιδιωτική υπόθεση, με τις ψήφους να είναι 212 υπέρ και 3 κατά.

Πλέον, η Βουλή δίνει τη σκυτάλη στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια για τη δρομολόγηση των εισαγγελικών εξελίξεων αναφορικά με την εμπλοκή του Αν. Λοβέρδου στο σκάνδαλο Novartis και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Μ. Σαλμάς για τις υπερκοστολογημένες αρθροσκοπήσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Αμετανόητος ακόμα και σήμερα για τη διαπόμπευση των οροθετικών ο Λοβέρδος

Διαβάστε ακόμα: #Novartis-Gate: Φειδωλός ο Λοβέρδος για τον επώνυμο μάρτυρα που τον «έκαψε», βολές κατά ριπάς εναντίον της κυβέρνησης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter