Στο υπουργείο Εργασίας οι υπό απόλυση εργαζόμενοι της ELFE του Λαυρεντιάδη (Photos – Video)

Στο υπουργείο Εργασίας οι υπό απόλυση εργαζόμενοι της ELFE του Λαυρεντιάδη (Photos – Video)

Στο υπουργείο Εργασίας μεταβαίνουν αυτή την ώρα οι υπό απόλυση εργαζόμενοι της ELFE ιδιοκτησίας Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Πρόκειται για 133 εργαζόμενους οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από τις εργασιακές πρακτικές του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

 Δείτε επίσης: Ομαδικές απολύσεις στα Λιπάσματα Καβάλας – «Οι κυβερνητικοί βουλευτές σιώπησαν», λένε οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι πνέουν μένεα κατά της κυβέρνησης της ΝΔ. Στις 11:00 συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Άλλωστε όπως έχει αποδείξει συνεχή ρεπορτάζ του το documentonews.gr η ΝΔ και το υπουργείο Εργασίας από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από το Μητσοτάκη έδωσε χείρα βοηθείας στο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη,

Δείτε επίσης: Ο «επενδυτής» Λαυρεντιάδης ξαναχτυπά

«Απέναντι σε αυτό που το 2018, σύσσωμη η τότε αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ, σημερινή Κυβέρνηση, ο σημερινός Πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης και τα πρωτοκλασάτα στελέχη (κορυφαίοι υπουργοί σήμερα κκ Κ. Χατζηδάκης και Α. Γεωργιάδης), αποκαλούσαν ως καραμπινάτο σκάνδαλο Λαυρεντιάδη εγκαλώντας την τότε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που το αφήνει να εξελίσσεται…

Όμως και σήμερα η εικόνα παραμένει ίδια: απολύσεις, εργασιακός μεσαίωνας, χρέη προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, χρέη προς τις Τράπεζες, χρέη προς τη ΔΕΠΑ και κάθε λογής «σκάνδαλα» συνεχίζουν αναλλοίωτα, «παράγοντας» παραγωγική απαξίωση, φθορά δημόσιας περιουσίας και νέα βάρη στον Ελληνικό λαό» κατήγγειλα στην ανακοίνωσή τους.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Τόνια Ελευθεριάδου η οποία είναι η μόνη από την αξιωματική αντιπολίτευση που στηρίζει τους υπό απόλυση εργαζόμενους.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter