Στον εισαγγελέα εκτέλεση ποινών ο Αριστείδης Φλώρος

Στον εισαγγελέα εκτέλεση ποινών ο Αριστείδης Φλώρος

Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο οδηγείται αυτήν την ώρα ο Αριστείδης Φλώρος για το σκάνδαλο Energa και εντός της ημέρας επιστρέφει στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή των 21 ετών στην οποία έχει καταδικαστεί.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα διαφθοράς, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει για τις συνθήκες πιστοποίησης της αναπηρίας του.

Προηγήθηκε το αποκλειστικό δημοσίευμα του documentonews.gr με το έγγραφο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός από το οποίο προκύπτει ότι οι ιατρικές «γνωματεύσεις» της αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου, ήταν πλαστές.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο ισχυρός άνδρας της Energa συνελήφθη εκ νέου καθώς ασκήθηκε έφεση του βουλεύματος, με το οποίο απολύθηκε, αφού προηγήθηκε η παραγγελία του Αρείου Πάγου στην οποία αναφέρεται ότι το πιστοποιητικό αναπηρίας δεν είναι πειστικό κι εμπεριστατωμένο.

Ο Άρης Φλώρος συνελήφθη έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Η εκ νέου σύλληψη του Αρ. Φλώρου επιβεβαιώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από τη ΓΑΔΑ. Συγκεκριμένα, στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται: «Συνελήφθη από τη διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, ημεδαπός 39 ετών, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα με υφ’ όρον απόλυση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter