Στον… κόσμο του ο Άδωνης: «Δεν έγινε κανένα λάθος, όλα τα χειριστήκαμε με το σωστό τρόπο»! (Video)

Στον… κόσμο του ο Άδωνης: «Δεν έγινε κανένα λάθος, όλα τα χειριστήκαμε με το σωστό τρόπο»! (Video)

Κυβερνητικά λάθη στη διαχείριση της κρίσης της πανδημίας; Όχι και λάθη! «Δεν έγινε κανένα λάθος. Όλα τα χειριστήκαμε με το σωστό τρόπο». Τι κι αν ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ομολογούσε προ ημερών ότι “ανοίξαμε τα σύνορα και εξαπλώθηκε ο ιός”!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Μega ο Αδ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε με απόλυτη σιγουριά για το… επιτυχημένο έργο της κυβέρνησης και τα δεκάδες χιλιάδες νέα κρούσματα στη χώρα μας από τον Αύγουστο!

«Δεν έγινε κανένα λάθος. Όλα τα χειριστήκαμε με το σωστό τρόπο. Το ότι ο ιός εξελίχθηκε γρηγορότερα και οι αρχικές εκτιμήσεις των λοιμωξιολόγων για τη συμπεριφορά του ιού το καλοκαίρι απεδείχθη διαφορετική, ούτε σε αυτούς μπορώ να το χρεώσω γιατί ήταν ένας καινούριος ιός, ένα καινούριο φαινόμενο», είπε χαρακτηριστικά

Με το γνωστό χιουμοράκι του ο υπουργός τα.. έριξε και στους λοιμωξιολόγους με τους οποίους συνεργάζεται η κυβέρνηση: «Μας έλεγαν ότι πάνω από τους 26 βαθμούς Κελσίου ο ιός θα διαλυθεί», αλλά αυτό δεν συνέβη. «Τι να κάνουμε, να τους πάμε στα δικαστήρια;»

Για το πότε εκτιμάται ότι θα έχουμε εικόνα για τη σταδιακή επαναλειτουργία της αγοράς απάντησε ότι η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθεί στο κεντρικό μήνυμα το οποίο είναι πώς θα νικήσουμε την πανδημία και «δεν είμαστε στη στιγμή να συζητήσουμε πώς θα ξανανοίξουμε την οικονομία γιατί αυτό θα θόλωνε το μήνυμα». «Αν δεν ελεγχθεί η πανδημία δεν μπορεί να ανοίξει η οικονομία» συμπλήρωσε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι πρέπει όλοι να πάρουμε στα σοβαρά τα μέτρα και να τα τηρήσουμε, για να ελεγχθεί η πανδημία. «Να δώσουμε συγκροτημένα τη μάχη της τήρησης των μέτρων, ώστε να πέσει η πανδημία και να κάνουμε γιορτές με χαμόγελο»… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter