Στον πάτο της χυδαιότητας ο Μπέος σε σχόλιο εναντίον του Κασσελάκη (Video)

Στον πάτο της χυδαιότητας ο Μπέος σε σχόλιο εναντίον του Κασσελάκη (Video)
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ενα αισχρό σχόλιο έκανε ο Αχιλλέας Μπέος στην επινίκια συγκέντρωση στο προεκλογικό κέντρο του Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος που εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή ξανά δήμαρχος Βόλου μίλησε με χυδαία λόγια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη σχετικά με την οικόγενεια που είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει.

Τα λόγια του κ. Μπέου ακούστηκαν σε ζωντανή σύνδεση σε τηλεοπτικά κανάλια και αποτελούν ντροπή για τη Δημοκρατία και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Νωρίτερα είχε δημιουργηθεί ένταση μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Νάσου Ηλιόπουλου στο ΣΚΑΪ.

«Υπάρχει ένα τσάμπιονς λινγκ τοξικότητας και ο κύριος Μπέος το έχει κερδίσει με πολύ μεγάλη διαφορά αυτόν τον καιρό», είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος μιλώντας για πρόσωπα της αυτοδιοίκησης που έχουν ξεχωρίσει για αρνητικές πράξεις.

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που καλύπτεται από την κυβέρνηση ενώ δεν υπάρχει λόγος να καλύπτεται, θα έπρεπε να έχει περάσει πειθαρχικά. Θα είναι μια πολύ κακή εξέλιξη για τη Δημοκρατία», συμπλήρωσε.

Εξήγησε πώς η ΠΑΕ Βόλου ευνοήθηκε από απόφαση του Δημάρχου.

Με επέμβασή του ο κ. Μπέος απάντησε: « Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Και σε βλέπω και στο παράθυρο; Ποιο είναι το επάγγελμά σου; 4%. Εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ»και χαρακτήρισε τον κ. Ηλιόπουλο «ανεπάγγελτο».

«Η λάσπη είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις», απάντησε ο κ. Ηλιόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Εκτός ελέγχου ο Μπέος: Καταγγελία ότι χτύπησε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter