Εκτός ελέγχου ο Μπέος: Καταγγελία ότι χτύπησε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο

Εκτός ελέγχου ο Μπέος: Καταγγελία ότι χτύπησε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο

Εκτός ελέγχου ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος συνεχίζει τις απρόκλητες επιθέσεις κατά πάντων. Αυτή τη φορά, επιτέθηκε σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του Νίκου Παπαπέτρου, σε καφέ της οδού Λαρίσης. Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αχιλλέας Μπέος χειροδικεί, καθώς είχε χτυπήσει και πλημμυροπαθή, ενώ έχει καταβρέξει με μάνικα πολίτη.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον οποίο μάλιστα ανήκει και το καφέ, κατήγγειλε επίσημα μαζί με έναν φίλο του, ότι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος εμφανίστηκε στο κατάστημα μαζί με ομάδα 30 περίπου ατόμων που τον προστάτευαν, όπως αναφέρει το gegonota.news.

Όπως είπε στα gegonota.news ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όταν έφτασε στο καφέ μαζί με 4 ακόμη φίλους του, ο Αχ. Μπέος και οι μαυροφορεμένοι συνοδοί του ήταν ήδη εκεί και τους περίμεναν. Ο Μπέος φέρεται να εκτόξευσε απειλές, όπως “τελειώσατε κουφ…λες”, “θα σας γα….με”, ενώ στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε έναν από τους φίλους του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου και στη συνέχεια και τον ίδιο. Όταν εκείνοι προσπάθησαν να αμυνθούν, μπήκαν στη μέση οι μαυροφορεμένοι για να προστατεύσουν τον Αχ. Μπέο, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί.

Στο σημείο έφτασε μετά από λίγο η αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό, ενώ υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από κατάστημα της περιοχής, το οποίο δείχνει ένα μαύρο τζιπ που παρκάρει έξω από το κλειστό μαγαζί και στο σημείο συγκεντρώνονται μηχανάκια τα οποία κλείνουν ένα τμήμα του δρόμου.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Θρασύτατος Μπέος μετά τον ξυλοδαρμό πολίτη: «Εσείς λύστε τις διαφορές με καλτσόν»

Βόλος: Ο Μπέος χτύπησε πολίτη επειδή διαμαρτυρήθηκε για πρόχειρά έργα σε ρέμα (Video)

Μπέος: Στις λάσπες του τραμπουκισμού – Κατάβρεξε με μάνικα υδροφόρας πολίτη (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter