Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε η Αγγελική Αδαμοπούλου

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε η Αγγελική Αδαμοπούλου

Η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25, Αγγελική Αδαμοπούλου προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου. Η βουλευτής ενημέρωσε μέσω επιστολής στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ότι προσχωρεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας καλωσόρισε την Αγγελική Αδαμοπούλου στο δυναμικό του κόμματος, αναφέροντας τα εξής:

«Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού. Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!»

Η επιστολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα θέλω να δηλώσω ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Αγγελική Αδαμοπούλου, προσχωρεί και εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Με εκτίμηση

Αλέξης Τσίπρας
Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Πρόεδρος της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Η επιστολή της Αγγελικής Αδαμοπούλου:

«Αξιότιμε κύριε Προέδρε,

Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.5 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων, σας ενημερώνω ότι προσχωρώ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Με εκτίμηση,

Αγγελική Αδαμοπούλου
Βουλευτής Α΄ Αθηνών»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter