Super League: Δια ποδός…Λέτο η επιστροφή του ΠΑΟ στις νίκες

Μετά την ισοπαλία στη Λάρισα και την ήττα στα Χανιά, από τον Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε της Κέρκυρας με 1 – 0, μέσα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την εξ αναβολής 2η ημέρα της Super League. Τους πράσινους «έσωσε» ο Σεμπάστιαν Λέτο, που πέτυχε το νικητήριο γκολ, λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Ο Ντουαλά είχε ένα καλό αλλά άστοχο σουτ στο 23΄, για να «απαντήσει» στο 24΄ ο Κουρμπέλης με μια μακρινή «βολίδα», που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Στο 40΄ οι «πράσινοι» έχασαν νέα ευκαιρία, όταν ο Λέτο γύρισε την μπάλα στον Βιγιαφάνιες, αλλά το σουτ του Αργεντινού μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη στο 48΄, με τη μακρινή προσπάθεια του Λουντ.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χιόνιζε, γεγονός που δυσκόλευε πάρα πολύ τις προσπάθειες των παικτών, όμως η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 80΄ με τον Γεωργίου, που θέλησε να «εκτελέσει» με τη μία στο γύρισμα του Ζορμπά, αλλά σούταρε άτσαλα.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έμελλε να είναι και ο μοιραίος για την ομάδα του, καθώς στο 83ο λεπτό βρήκε την μπάλα άσχημα, σε εύκολη φάση, παραχωρώντας κόρνερ.

Από την εκτέλεσή του ο Λέτο σηκώθηκε ανενόχλητος και με καρφωτή κεφαλιά χάρισε την έβδομη εφετινή νίκη στην ομάδα του, σκοράροντας το πέμπτο προσωπικό τέρμα του και πρώτο μετά τον Οκτώβριο του 2016.