Super League: Mε «εξάρα» ξέσπασε στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Super League: Mε «εξάρα» ξέσπασε στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, έβγαλε αντίδραση για τον Ολυμπιακό που έβγαλε το άχτι του στον Παναιτωλικό τον όποιο συνέτριψε με 6-1 στην 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός από την αρχή έκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ του και στο 9’ από μπαλιά του Εμβιλά ο Ροντινέι έκανε τη σέντρα και ο Μπακαμπού πετάχτηκε στο κέντρο άμυνας των φιλοξενούμενων και άνοιξε το σκορ.

Τα γκολ ελευθέρωσε τους Πειραιώτες που στη συνέχεια είχαν την υπεροχή, έβγαλαν συνεργασίες αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Κοντογιάννη, πέρα από ένα σουτ του Χάμες λίγο άουτ. Τελικά με την λήξη του ημιχρόνου από χτύπημα φάουλ του Φορτούνη ο Παπασταθόπουλος πετάχτηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 2ο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» θυμήθηκαν τα προηγούμενα ματς και μπήκαν νωθροί στο ματς κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παναιτωλικός που β΄γηκε μπροστά και στο 49’ κατάφερε από γύρισμα του Κολοβού, με τον Καρέλη να μειώσει σε 2-1, αγχώνοντας ως ένα βαθμό τους γηπεδούχους, που στο 61’ ηρέμησαν εκ νέου, αφού από κόρνερ του Φορτούνη ο Χάμες με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-1. Και στο 67’ από μπαλιά του Χάμες ο Κανός με ωραία προσπάθεια και πλασέ έκανε το 4-1, αφιερώνοντας το γκολ στη μητέρα του που πέθανε πριν λίγες μέρες.

Στο 75’ ο Κανός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κοντογιάννη και ο Χάμες έγραψε το 5-1. Και στο 89’ ο Ελ Αραμπί έδωσε στον Βαλμπουενά που με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 6-1.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μόρσει, Λιάβα, Κανός.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος (57’ Μπα), Παπασταθόπουλος, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ (76’ Κασάμι), Χάμες (76’ Βαλμπουενά), Γκάρι (57’ Κανός), Φορτούνης (78’ Ελ Αραμπί), Μπακαμπού.

Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Λιάβας (69’ Αποστολάκης), Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης (69’ Μάρτενσον), Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός (83’ Μπουζούκης), Μόρσεϊ (78’ Νταγκό), Ντουάρτε, Καρέλης (83’ Πέδρο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter