Super League: Με ματς στα Ιωάννινα συνεχίζεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής

Super League: Με ματς στα Ιωάννινα συνεχίζεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό «μενού» του Σαββάτου στη Super League, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τη νεοφώτιστη Κηφισιά (20:00 NovaSports Prime) η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ποδοσφαίρου.

Οι Γιαννιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και οι Γκαρό, Τσαούσης, οι οποίοι μπήκαν στην αποστολή. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Αττικής δεν θα έχει στη διάθεσή της τον έμπειρο αμυντικό Αλμπέρτο Μποτία, που πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις για ενδυνάμωση της αγωνιστικής του κατάστασης.

Την Παρασκευή, Βόλος και Λαμία άνοιξαν με γκολ και θέαμα την αυλαία του νέου πρωταθλήματος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας (2-2), ενώ η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με τις αναμετρήσεις ΟΦΗ – Άρης, ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός.

Υπενθυμίζεται ότι τα ματς της ΑΕΚ (με Παναιτωλικό) και του Παναθηναϊκού (με τον Ατρόμητο) αναβλήθηκαν λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και αναμένεται να διεξαχθούν σε κενό διάστημα εντός Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

(18/8)  Βόλος – Λαμία 2-2
(19/9) 20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά

(20/9)

19:30 ΟΦΗ – Άρης
20:00 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης
22:00 Ολυμπιακός Πανσερραϊκός

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter