Σβίγκου για Μαρινάκη: Ντρέπεται και η ντροπή – Δεν θα κρύψουν τις ευθύνες τους για το έγκλημα των Τεμπών

Σβίγκου για Μαρινάκη: Ντρέπεται και η ντροπή – Δεν θα κρύψουν τις ευθύνες τους για το έγκλημα των Τεμπών
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

«Ντρέπεται και η ντροπή με τις χυδαιότητες Μαρινάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν θα καταφέρουν να αποκρύψουν τις ευθύνες τους για το έγκλημα των Τεμπών» τονίζει η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, και συμπληρώνει:

«Προσβολή δεν είναι η μνήμη και ο αγώνας για αλήθεια και Δικαιοσύνη. Προσβολή είναι η συγκάλυψη. Αυτό που κάνει η ΝΔ εδώ και 1 χρόνο…».

Νωρίτερα, ο Παύλος Μαρινάκης είχε κατηγορήσει για «τυμβωρυχία» τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το μαύρο πανό που αναρτήθηκε στην Κουμουνδούρου για τον έναν χρόνο από την τραγωδία:

«Πραγματικά, ντράπηκα όταν είδα το πανό, λες και κάνουν καμπάνια πάνω στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων. Αυτό το οποίο είδαμε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι χυδαίο» είπε.

«Και ειδικά αν το δει κανείς σε αντιπαράθεση με τις χαρούμενες σέλφι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ […] Σκεφτείτε, δικαίως, τι θα μας είχατε πει αν έναν χρόνο μετά το Μάτι, είχαμε βάλει στην Πειραιώς μαύρα πανό και είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε μία καμπάνια πάνω σε μία τραγωδία» τόνισε και υποστήριξε πως «χρειάζεται Δικαιοσύνη άμεσα, χωρίς προφανώς καμία πρόθεση συγκάλυψης».

Διαβάστε επίσης: Χάρης Δούκας: Θα φτιάξουμε μνημείο, τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών να μη σβηστούν από τη συλλογική μνήμη

Έγκλημα Τέμπη: Φοιτητές γράφουν ξανά τα ονόματα των 57 θυμάτων έξω από τη Βουλή (Photos – Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter