SwimRun Hydra: Η απόλυτη περιπέτεια που επιβάλλεται να ζήσεις

SwimRun Hydra: Η απόλυτη περιπέτεια που επιβάλλεται να ζήσεις

Το Νοέμβριο του 2018, στο ιστορικό νησί της Ύδρας, μέσα σε ένα εντελώς χειμωνιάτικο σκηνικό (συννεφιασμένος – σκοτεινός ουρανός με βροχή και 6,5 μποφόρ βοριάς), μια παθιασμένη ομάδα τολμηρών πολυαθλητών, βουτώντας στη φουρτουνιασμένη θάλασσα στο λιμάνι μπροστά στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας, ξεκίνησαν μια ξεχωριστή ιστορία για το νησί και το σπορ του SwimRun! Με μια διακοπή -άνωθεν ορισμένη- το 2020, το SwimRun Hydra, ως καθιερωμένος θεσμός πλέον, έρχεται για 4η χρονιά τον ερχόμενο Νοέμβριο (25-27), να συνεχίσει την ιστορία του ως το πρώτο και μοναδικό SwimRun της Ελλάδος!

Τι είναι όμως το SwimRun; Είναι ένα Aquathlon όπως τα άλλα, αποτελούμενο από κολύμβηση και τρέξιμο;

Όχι. Το SwimRun δεν είναι απλά κολύμβηση στην ανοικτή θάλασσα και τρέξιμο!

Το SwimRun είναι ένα σπορ πρωτότυπο, δυναμικό, ξεχωριστό και πλούσιο εσωτερικής και εξωτερικής περιπέτειας. Είναι μια αθλητική και πνευματική εμπειρία, για ένα ζευγάρι αθλητών, οι οποίοι δεμένοι στην κυριολεξία μεταξύ τους με ελαστικό σκοινί, το ζουν στο έπακρο, σε θάλασσα και όποια στεριά (βουνό, μονοπάτι, βράχια, άμμο), από την αρχή μέχρι το τέλος, μαζί! Είναι συνεχής εναλλαγή των αθλητών, μεταξύ κολύμβησης και τρεξίματος, φέροντας μαζί τους ότι θα χρειαστούν (νερό, τροφή κλπ), προστατεύοντας το περιβάλλον (επιστρέφουν πίσω τις άδειες συσκευασίες) και φορώντας τον εξοπλισμό τους σε στεριά (wetsuit η χρήση του οποίου είναι υποχρεωτική) και θάλασσα (παπούτσια). Έχουν ο ένας τον άλλο δίπλα τους και ζουν κάθε στιγμή μαζί.

Είναι σπορ για λίγους δυνατούς αθλητές; Δεν είναι επικίνδυνο;

Όχι. Το SwimRun είναι μια περιπέτεια την οποία μπορεί να ζήσει κολυμβητής και δρομέας κάθε επιπέδου, ιδιαίτερα φέτος με την καθιέρωση μικρότερων αποστάσεων κολύμβησης και χρονικό ισοσκελισμό των δύο σπορ σε κάθε εναλλαγή τους. Τα μέτρα ασφαλείας είναι εξαιρετικά αυξημένα και το κάθε ζευγάρι ακολουθεί τους ρυθμούς του για να βιώσει μια μοναδική και ανεξίτηλη περιπέτεια στα μέτρα του. Η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 3ων αποστάσεων, δίνει την ευκαιρία σε πρωτάρηδες να το δοκιμάσουν, σε δυνατούς αθλητές να ανταγωνιστούν και σε υπεραθλητές να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους πραγματοποιώντας τον δικό τους (ζευγάρι) άθλο!

Γιατί όσοι το έζησαν δεν θα το άλλαζαν με τίποτα; Τι το καθιστά τόσο ξεχωριστό;

Το SwimRun Hydra είναι ένα συνονθύλευμα παραμέτρων, οι οποίες όλες μαζί δημιουργούν το αξεπέραστο! Είναι το νησί που κάνει τη διαφορά με το υπέροχο ανάγλυφό του και την έντονη ιστορία του, είναι η εποχή που επισκέπτεσαι το νησί, η οποία του δίνει χρώμα, άρωμα και αίσθηση αδιανόητη, είναι το κλίμα που δημιουργεί το σπορ, που δένει μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων σε μια κοινή παρέα και εμπειρία, είναι η ίδια η ξεχωριστή περιπέτεια με τους κανονισμούς του σπορ και τη συνεργασία με τον άνθρωπό σου που σε περνάει σε άλλο επίπεδο και τέλος είναι το πάθος των διοργανωτών, σε μικρές λεπτομέρειες που συνθέτουν στο μυαλό σου μια αναντικατάστατη αίσθηση που πάντα θα συνοδεύει τη σκέψη σου και θα σε δένει με το ζευγάρι σου! Προγραμμάτισέ το να είναι η τελευταία σου μεγάλη προσπάθεια στο τέλος αυτής της χρονιάς!

Τι χρειάζομαι για να ζήσω κι εγώ αυτή την όμορφη περιπέτεια στην Ύδρα;

Χρειάζεται μια γρήγορη και αποφασιστική κίνηση! Μπες στο κλίμα www.trimore.gr και ανακάλυψε το SwimRun, σκέψου και επίλεξε τον άνθρωπο με τον οποίο επιθυμείς να το ζήσεις (ταιριάζεις αθλητικά και ως χαρακτήρες), δηλώστε τη συμμετοχή σας όσο πιο γρήγορα και οικονομικά γίνεται, βάλτε το στο πρόγραμμα των αγώνων που θα λάβετε μέρος χωρίς καμία υπαναχώρηση, βρες και φτιάξε τον εξοπλισμό σου, προετοιμάσου/προπονήσου ατομικά αλλά και με το ζευγάρι σου και.. έλα στην Ύδρα στις 25 Νοεμβρίου να ζήσεις την πιο μαγική περιπέτεια της ζωής σου! Εμείς και όσοι ήδη έχουν ζήσει την εμπειρία, σου υποσχόμαστε να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σου!

Δες το Event’s Media Clip 2021 και ζήσε στον παλμό εκείνου που σκέφτεσαι να ανακαλύψεις!

Διοργάνωση – Συνδιοργάνωση:  diaplous s.s.d.aLtd – TRIMORE Sport Events, Δήμος Υδραίων, Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος, Περιφέρεια Αττικής – Αντιπεριφέρεια Νήσων.

Πηγή: Runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter