Συγγνώμη από «Καθημερινή» και Κασιμάτη προς τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Συγγνώμη από «Καθημερινή» και Κασιμάτη προς τον Γιώργο Κατρούγκαλο
Φωτογραφία αρχείου.

Τόσο ο Στέφανος Κασιμάτης, όσο και η «Καθημερινή» προχώρησαν σε δηλώσεις, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε από το σχόλιο του πρώτου για τον τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κατρούγκαλο στο φύλλο της Παρασκευής.

Το σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη για τον Γιώργο Κατρούγκαλο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο από πολιτικούς συνοδοιπόρους, όσο και από πολιτικούς αντιπάλους του τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τάχθηκαν στο μέρος του, όπως συνέβη με τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Το βράδυ της Παρασκευής, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της «Καθημερινής» δύο δηλώσεις, από τον Στέφανο Κασιμάτη αλλά και από την ίδια την «Κ».

«Στη φωτογραφία της Παρασκευής διέπραξα ένα σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου. Χρωστώ, ως εκ τούτου, μια συγγνώμη τόσο στον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο όσο και στους αναγνώστες, καθώς δεν εγνώριζα (και ούτε μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.

Πληροφορούμαι μάλιστα ότι οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει οικουρών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά στον ίδιο επικράτησε το αίσθημα της υποχρέωσης να παραστεί στη Βουλή, δεδομένου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύουν οι ειδικοί περί τα ελληνοτουρκικά. Του εύχομαι ολοψύχως καλή δύναμη και καλή ανάρρωση. Να επανέλθει γερός και δυνατός», ανέφερε στη δήλωσή του ο Σ. Κασιμάτης.

«Η «Κ» ζητά συγγνώμη από τον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο για τη φωτογραφία και το σχόλιο που τη συνόδευε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας. Όσο και αν είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος δεν γνώριζε την περιπέτεια υγείας του κ. Κατρούγκαλου, σημασία έχει ότι πρόκειται για ατόπημα. Το οποίο δεν θα επαναληφθεί», τόνισε η «Καθημερινή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter