Συγκινεί ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας: «Πιλότε ανέβα πιο ψηλά να ξαναζωντανέψει και να έρθει κοντά μας»

Συγκινεί ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας: «Πιλότε ανέβα πιο ψηλά να ξαναζωντανέψει και να έρθει κοντά μας»

Την ώρα που οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη οδηγούνται στη φυλακή, ο πατέρας της φοιτήτριας προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως η κόρη του δεν είναι πια μαζί τους.

«Λαμβάνουμε τόσο πολλά μηνύματα συμπαράστασης από ολόκληρη την Ελλάδα, που μας κάνουν να προσπαθήσουμε να αντέξουμε τον Γολγοθά μέχρι την τελική δικαίωση της ψυχούλας της κόρης μας» είπε ο Ιωάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στα βράχια σε θαλάσσια περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Δεν έχω ενημέρωση από τις Αρχές, ό,τι συζητήσεις κάνουμε, κάνουμε με τους δικηγόρους. Εγώ ό,τι έχω να εκφράσω θα εκφράσω τον συναισθηματικό κόσμο, και τον πόνο και ό,τι βιώνει ένας πατέρας που χάνει τόσο άδικα και αποτρόπαια το παιδί του» επεσήμανε ο Ιωάννης Τοπαλούδης και συγκλόνισε λέγοντας: «Κανένας γονιός να μην ξαναπάρει σε κασόνι το παιδί του, να το μεταφέρει στο αεροπλάνο, κάτω από τα πόδια του να είναι το κασόνι και να λέει στον κυβερνήτη από μέσα του ‘ανέβα λίγο πιο ψηλά να συναντήσει το σωματάκι του την ψυχούλα του μπας και ξαναζωντανέψει και έρθει ξανά κοντά μας».

Δείτε το βίντεο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter