Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα» – Τι λέει ο δικηγόρος

Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα» – Τι λέει ο δικηγόρος

Μάχη για τη ζωή της συνεχίζει να δίνει η 8χρονη Αλεξία από τις Θεσπιές Βοιωτίας στο νοσοκομείο Παίδων για τέταρτη ημέρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι από το πιστόλι του 54χρονου ανήμερα το Πάσχα.

Η μητέρα της 8χρονης που δεν φεύγει από το πλευρό της μικρής δήλωσε στο Star ότι πιστεύει πως η Αλεξία θα τα καταφέρει.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας». 

Σε βάρος του 54χρονου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σωματική βλάβη.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας Πάνος Βυλλιώτης μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 εξέφρασε την πεποίθηση ότι, «θα αποδοθούν οι κατηγορίες που πρέπει να αποδοθούν», τονίζοντας ότι η οικογένεια «έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη». Ευχαριστώντας την Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς, είπε ότι, είναι «όψιμη η συγγνώμη που ζητάει, ίσως θα έπρεπε να τη ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές».

Διαβάστε επίσης: Θήβα: Ταυτοποιήθηκε το περίστροφο του 54χρονου που τραυμάτισε την 8χρονη (Photos)

Η 54χρονος που αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε γύρω στις 16:00 χθες Πρωτομαγιά ενώπιον του Εισαγγελέα Θηβών. Αφού του ασκήθηκε η δίωξη, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε διορία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή. Μέχρι τότε, θα κρατείται στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter