Συγκλονίζει η πεθερά του 35χρονου που πέθανε από κορονοϊό: Μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας και τον έβγαλαν με κάσα

Συγκλονίζει η πεθερά του 35χρονου που πέθανε από κορονοϊό: Μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας και τον έβγαλαν με κάσα

Συγκλονίζει η πεθερά του 35χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι μαζί με τον γαμπρό της πήγαν στο νοσοκομείο ο οποίος μπήκε περπατώντας έχοντας μόνο υψηλό πυρετό και τελικά τον έβγαλαν με κάσα. Παράλληλα, επισήμανε πως όταν ο 35χρονος ζήτησε βοήθεια όπως συνίσταται από τον ΕΟΔΥ, παίρνοντας τηλέφωνο σε γιατρούς ή ιδιώτες ή στο κέντρο υγείας δεν τον δεχόταν κανείς.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνουν απαντήσεις για το θάνατο του 35χρονου από κορονοϊό- Τι είπε ο παππούς του

«Τον γαμπρό μου εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα και έκανε το πρώτο τεστ την ίδια μέρα, αλλά βγήκαν τα αποτελέσματα την Μεγάλη Πέμπτη. Του είχαν κάνει ακτινογραφία, δεν έδειξε τίποτα, οι αιματολογικές του ήταν καλές. Στην εισαγωγή πήγε με 38 πυρετό και ο κορεσμός του ήταν 95. Περπατώντας μπήκε στο νοσοκομείο και τον έβγαλαν με κάσα από εκεί μέσα… Την Παρασκευή του έκαναν ξανά τεστ, το δεύτερο τεστ για κορονοϊό, και βγήκε αρνητικό. Στις 12 το βράδυ της Παρασκευής μας πήραν τηλέφωνο ότι θα τον βάλουν στην Εντατική γιατί έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του και το οξυγόνο του είναι στο 88″, είπε μεταξύ άλλων η πεθερά του άτυχου 35χρονου μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέροντας ότι το τρίτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό.

«Εγώ την κόρη μου την έχω με ηρεμιστικά. Δεν θέλει να πάει στη δουλειά, δεν θέλει να πάει στο σπίτι της. Εμένα το σπίτι μου έχει κλείσει», σημείωσε η γυναίκα και πρόσθεσε:

«Το κράτος δεν μερίμνησε για εμάς. Όταν παίρναμε τηλέφωνο σε γιατρούς ή ιδιώτες ή στο κέντρο υγείας ή οπουδήποτε μόλις άκουγαν ότι έχει πυρετό δεν μας δεχόταν κανένας. Το μόνο που μας έλεγαν ήταν πρέπει να είναι ίωση καθίστε στο σπίτι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter