Συγκλονίζει μάρτυρας στη δίκη του «ψευτογιατρού»: «Ήθελε να με δολοφονήσει»

Συγκλονίζει μάρτυρας στη δίκη του «ψευτογιατρού»: «Ήθελε να με δολοφονήσει»

Την επιμονή του ψευτογιατρού Dr Kontos με τη θρησκεία ανέδειξε και η δεύτερη μάρτυρας που συγκλόνισε με την κατάθεσή της στο δικαστήριο. «Πάτησε πάνω στη θρησκεία. Έφερε έναν σταυρο που είχε μέσα όπως έλεγε οστά Αγίων. Τον άνοιξε και μου τα έδειξε. Μου τον έδωσε και μου είπε βάλτον κι εσύ να σου περάσει ο καρκίνος».

Διαβάστε επίσης: Δίκη «ψευτογιατρού»: «Μου έλεγε ότι αν δεν πάρω τα σκευάσματα ο πατέρας μου θα λιώσει σαν κερί»

Η γυναίκα η οποία είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, δήλωσε βέβαιη πως ο ψευτογιατρός ήθελε να τη σκοτώσει. «Με χαντάκωσε μου έκανε τη ζωή μαρτύριο, να σέρνομαι σαν το φίδι, ποιος το κάνει σε έναν άνθρωπο αυτό; Να με κάνει σκουπίδι. Δεν μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου. Ήθελε να με σκοτώσει. Με χαντάκωσε τι άλλο να πω; Μου κατέστρεψε τη ζωή και τη δική μου και των παιδιών μου. Να με βλέπουν τα παιδιά μου έτσι; Να λέει στα παιδιά μου η μαμα σας γίνεται καλά κ θα σας κάνει και τρίτο αδελφακι; Και εγώ κατέρρεα. Τι άλλο να πω; Ποιος θα μου δώσει εμένα το δίκιο μου; Ποιος; Εκείνος; Που με έστελνε στο θάνατο; Που με το ένα πόδι ήμουν στο θάνατο και με το άλλο στη γη;»

Η μάρτυρας κατέθεσε πως ο Dr Kontos της είπε να μην ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες αφού οι γιατροί θέλουν μόνο να της πάρουν τα λεφτά και της πρότεινε τη δική του «θεραπεία», η οποία περιελάμβανε 51 βότανα από το Πήλιο, 45 «βιταμίνες» την ημέρα, αποστάγματα μέσα σε χυμούς και ενέσεις αρτεμισήνης, τα οποία σύμφωνα με τα όσα της υποσχόταν ο κατηγορούμενος θα διέλυαν τον καρκίνο και δεν θα έκανε μεταστάσεις. Η μάρτυρας πείστηκε από τον «ψευτογιατρό» ο οποίος όπως είπε εκμεταλλεύτηκε την πίστη της στον Θεό.

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου έκανε ξαφνικά την ένεση αρτεμισήνης. Με πλησίασε να μου πει κάτι και μου την κάρφωσε, τα παιδιά μου είχαν πάθει σοκ. Είχα πολλούς πόνους και μούδιασμα από την ένεση. Ακόμα δεν έχω μάθει τι είναι η αρτεμισήνη. Ο κύριος μας έλεγε ότι θα εξάλειφε τον καρκίνο τελείως», είπε η μάρτυρας για να αναφέρει στη συνέχεια ότι κατάλαβε πως πρέπει να εγκαταλείψει τον «ψευτογιατρό».

«Με έστειλε να κάνω κάτι εξετάσεις δεν τις πήρα εγώ τις απαντήσεις τις πήρε αυτός και μου είπε ότι οι εξετάσεις είναι καθαρές. Εγώ κρατάω αρχείο από τις εξετάσεις μου και έκανα αίτηση στο διαγνωστικό να πάρω τις απαντήσεις. Τις έδωσα σε γιατρό και μου είπε ”καλά ξέρεις τι λέει εδώ; Ότι έχεις καρκίνο κ αργοπεθαίνες” και ο κατηγορούμενος μου έλεγε ότι οι εξετάσεις είναι καθαρές. Ο θεράποντας ιατρός μου μου είπε ότι αν συνεχίσω να βλέπω αυτόν τον άνθρωπο θα πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Όταν έκανε εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα καθώς είχε μεταστατικό καρκίνο στους λεμφαδένες, η επικοινωνία με τον κατηγορούμενο ωστόσο ο οποίος επέμενε να μην προχωρήσει στο χειρουργείο δεν σταμάτησε πλήρως. «Ο σύζυγος μου παρόλα αυτά συνέχισε να τον παίρνει τηλέφωνο. Παρά τις άθλιες εξετάσεις. Εκείνος του απαντούσε: ”Δεν θα κάνει ούτε χειρουργείο ούτε χημειοθεραπείες”. Εγώ το πήρα ότι ήθελε να με δολοφονήσει. Αυτός ήταν ο σκοπός του. Ο κύριος από δω πάτησε πάνω στη θρησκεία μας. Ήρθε στο σπίτι με μεγάλο σταυρό, που μέσα μας είπε ότι είχε οστά Αγίων και μας λέγε σας φέρνω την ευλογία του Θεού. Συνολικά είχα δώσει έξι χιλιάδες ευρώ. Τον έψαχνα αλλά δεν απαντούσε. Τελείωναν τα σκευάσματα. Πήγα για εξετάσεις και βρήκαν μετάσταση τους λεμφαδένες. Έπρεπε να κάνω μεγάλο χειρουργείο. Μας είπε να μην κάνω χειρουργείο και να τον περιμένουμε να μου ξανακάνει ένεση. Δεν ήρθε ποτέ και τελικά αποφάσισα να κάνω χειρουργείο και χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Έκανα 17 χημειοθεραπείες και 35 ακτινοβολίες. Είχα πολύ μικρές πιθανότητες να ζήσω. Πλέον κάθε τρεις μήνες υποβάλλομαι σε εξετάσεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter