Σύγχρονο Θέατρο: Ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός για το 2022-2023

Σύγχρονο Θέατρο: Ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός για το 2022-2023

Δυο ξεχωριστές πρεμιέρες και δυνατές επαναλήψεις διαμορφώνουν το ρεπερτόριο της νέας θεατρικής σεζόν στο Σύγχρονο Θέατρο.

«Το Σφαγείο του Έρωτα»,  η εμπνευσμένη παράσταση με αφετηρία το έργο του Παντελή Μπουκάλα, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη επανέρχεται για 2η σεζόν, αυτή την φορά στο Σύγχρονο Θέατρο με ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό καστ της νεότερης γενιάς. Πρεμιέρα 7 Οκτωβρίου 2022 και για λίγες μόνο παραστάσεις.

https://www.viva.gr/tickets/theater/to-sfageio-tou-erota/

«Ανάμεσα σε δύο κόσμους» – 2ος χρόνος. Η παράσταση που προκάλεσε αίσθηση τόσο στο θεατρόφιλο όσο και στο μη-θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας επιστρέφει στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου από 18 Οκτωβρίου 2022. Το κύκνειο άσμα του Ivan Turgenev υπενδεδυμένο αποκλειστικά με τη μουσική του Φρεντερίκ Σοπέν, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, καταφέρνει να δημιουργήσει μια άκρως ρομαντική και συγκινητική ατμόσφαιρα.

https://www.ticketmaster.gr/homePage.html/ticketmaster_se_2005829.html

«Χορευτική Πανούκλα /Dancing Plague» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μάρκελλου. Μετά την επιτυχημένη “εξάπλωση”  της Χορευτικής Πανούκλας στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, έρχεται η σειρά μας! Πρεμιέρα 22 Οκτωβρίου 2022.

https://www.viva.gr/tickets/theater/xoreutiki-panoukla/

H «Μεταμόρφωση» του Φραντς Κάφκα, ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά έργα του 20ού αιώνα σε σκηνοθεσία Τάσου Σαγρή και την μαγευτική Σίσσυ Δουτσίου στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τις τρεις προηγούμενες χρονιές, παρουσιάζεται στο Σύγχρονο θέατρο για 16 μεταμεσονύκτιες παραστάσεις, κάθε Σάββατο στις 23.45. Έναρξη 29 Οκτωβρίου 2022 – σε παραγωγή του Ινστιτούτου Πειραματικών Τεχνών με την υποστήριξη του ιδρύματος The Franz Kafka Society – Πράγα και του Πολιτιστικού “Τσέχικου Κέντρου Αθήνας”.

https://www.viva.gr/tickets/theater/metamorfosi-franz-kafka/

«Άκρως Συμπαντικό»  η πολυβραβευμένη μαύρη κωμωδία της Charlotte Jones σε μετάφραση και σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη και με έναν θίασο εξαίρετων ηθοποιών, έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου 2022 στο Σύγχρονο Θέατρο. Μέσα από το χιούμορ και τις συνεχείς ανατροπές, αποκαλύπτονται οι δυσκολίες και η περιπλοκότητα, αλλά παράλληλα η αξία και η ομορφιά των ανθρώπινων σχέσεων καθώς και της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης.

«Είμαστε Πάτσι» του Volker Ludwig σε σκηνοθεσία του Βασίλη Κουκαλάνι. Η νέα κωμωδία με την καλλιτεχνική σφραγίδα της Συντεχνίας του Γέλιου πραγματεύεται ένα από τα πιο σημαντικά κοινωνικά θέματα διαχρονικά: την ισότητα των φύλων και τις έμφυλες διακρίσεις, υπόσχεται από 16 Οκτωβρίου 2022 μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, θα επαναληφθούν για λίγες παραστάσεις «Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν» «Ο Μορμόλης» και «Μια γιορτή στου Νουριάν».

Είμαστε Πάτσι: https://www.viva.gr/tickets/theater/eimaste-patsi/

Πιο δυνατός και από τον Σούπερμαν: https://www.viva.gr/tickets/theater/pio-dynatos-ki-apo-ton-souperman/

Ο Μορμόλης: https://www.viva.gr/tickets/theater/mormolis/

Μια γιορτή στου Νουριάν: https://www.viva.gr/tickets/theater/miagiorti /

Σύγχρονο Θέατρο: Ευμολπιδών 45, Γκάζι

Τηλέφωνο: 210 3464380

Email: info@sychronotheatro.gr

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter