Σύμπραξη της Goodyear Dunlop Hellas με τους Γιατρούς του Κόσμου

Σύμπραξη της Goodyear Dunlop Hellas με τους Γιατρούς του Κόσμου

Η Goodyear Dunlop Hellas επέλεξε από την προηγούμενη χρονιά να υποστηρίξει το σημαντικό έργο των Γιατρών του Κόσμου, ενός Οργανισμού που έχει γράψει χιλιόμετρα σε ένα κοντέρ αποστολών με προορισμό τον άνθρωπο, εξοπλίζοντας με ελαστικά τα 15 οχήματα της οργάνωσης που χρησιμοποιούνται σε αυτές.

Σε διάστημα 10 μηνών, οι Γιατροί του Κόσμου διένυσαν με τα ελαστικά της Goodyear Dunlop Hellas περισσότερα από 18.500 χιλιόμετρα, συμμετέχοντας σε 14 αποστολές και προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες σε 2.678 συνανθρώπους μας, σε δήμους της Αττικής αλλά και σε απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας.

Από τις 24 Ιουλίου 2018 λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική, οι Γιατροί του Κόσμου μετέφεραν καθημερινά Ιατρικές Μονάδες και Προσωπικό στη Ραφήνα για να βοηθήσουν τους πληγέντες.

«Φέτος αποφασίσαμε να επιβιβαστούμε στα οχήματα των Γιατρών του Κόσμου, παρέχοντας ελαστικά για τις αποστολές τους. Κάνοντας τον απολογισμό αυτής της διαδρομής μέχρι σήμερα, δεσμευόμαστε να τρέχουμε για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να πορεύονται με πυξίδα τις ανάγκες της κοινωνίας», τόνισε η κ. Νατάσσα Βελεσιώτη, Διευθύντρια Marketing της Goodyear Dunlop Hellas.

«Ευχαριστούμε τη Goodyear Dunlop Hellas που διένυσε μαζί μας τόσα χιλιόμετρα, βοηθώντας μας να φτάσουμε όπου υπάρχει ανάγκη σε μια περίοδο αυξημένου καθήκοντος για τους Γιατρούς του Κόσμου», τόνισε η κ. Μαριτίνα Παπαμήτρου, Υπεύθυνη Προγραμμάτων και Εξεύρεσης Πόρων των Γιατρών του Κόσμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter