Συμπτώματα Μπογδάνου παρουσιάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Συμπτώματα Μπογδάνου παρουσιάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Η αλήθεια είναι πως η πορεία του Ανδρέα Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ στην αγκαλιά της συντήρησης είναι και εντυπωσιακή και αποκαρδιωτική.

Αυτή τη φορά σε ανάρτησή του στο Twitter με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ δεν δίστασε να τα χρησιμοποιήσει για να χτυπήσει τις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Ο υποστηρικτής του Ευάγγελου Βενιζέλου και «κρυφός» λάτρης του Κυριάκου Μητσοτάκη μπέρδεψε -προφανώς εσκεμμένα- τους ακροδεξιούς οπαδούς του Τραμπ με το κίνημα των αγανακτισμένων στην Ελλάδα.

Τι σημασία έχει που οι Αγανακτισμένοι είχαν μέσα τους από όλα τα κόμματα και δήλωναν την αντίθεσή τους στα αποκρουστικά μνημόνια και την οικονομική υποδούλωση της χώρας…

Για τον Ανδρέα Λοβέρδο, τα γεγονότα της Ουάσιγκτον ήταν ευκαιρία για να αποδομήσει το κίνημα της πλατείας.

Όπως έκανε ο προφανώς ιδεολογικά συνοδοιπόρος του Κωνσταντίνος Μπογδάνος που μέσω Twitter προσπάθησε να αποδοκιμάσει το αντιφαστιστικό κίνημα μέσω των… Θεοφανείων…

Θα μπορούσαν για παράδειγμα να τα συγκρίνουν με κάτι άλλες συγκεντρώσεις ακροδεξιών και χρυσαυγιτών… αλλά δεν το έκαναν! 

Γράφει στο Twitter o Ανδρέας Λοβέρδος:

«Η μάστιγα των «αγανακτισμένων» χτύπησε και στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Η υπερατλαντική εκδοχή όσων βιώσαμε στην Ελλάδα την προηγούμενη δεκαετία.»

Με τέτοια μυαλά, δεν είναι απορίας άξιο γιατί το ΚΙΝΑΛ κατρακυλάει ακόμα περισσότερο!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter