Συνάντηση Τσίπρα με την Ομοσπονδία Αρτοποιών – «Καμπανάκι» για την ακρίβεια και τα λουκέτα

Συνάντηση Τσίπρα με την Ομοσπονδία Αρτοποιών – «Καμπανάκι» για την ακρίβεια και τα λουκέτα

Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία για τα αρτοποιεία που έβαλαν υποχρεωτικό λουκέτο το τελευταίο διάστημα κυρίως λόγω της ακρίβειας που «καλπάζει» ανεξέλεγκτη, καθώς περισσότερα από 200 αναγκάστηκαν να κλείσουν.

Δείτε επίσης: Κραυγή αγωνίας από αρτοποιούς: «Απειλείται με λουκέτο το 15% των φούρνων»

Οι αρτοποιοί έχουν κρούσει επανειλημμένα τον κώδωνα του κινδύνου καθώς, συν τοις άλλοις, γύρω στο 15% συσσωρεύει ζημιές και χρέη και αρκετοί είναι αυτοί που σκέφτονται, ως διέξοδο, να αναστείλουν τη λειτουργία τους ή να βάλουν οριστικό λουκέτο.

H Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από μερικές ημέρες, ανέπτυξε εκτενώς τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αρτοποιοί της χώρας και ιδιαίτερα το πρόβλημα του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά και το κόστος των πρώτων υλών.

Σε αυτό το μήκος κύματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει την Τετάρτη στο Αρτοζαχαροπλαστείο Βαζάκα όπου θα συναντηθεί στις 10 το πρωί με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο πληθωρισμός βρίσκεται σε επίπεδα ρεκόρ, η ακρίβεια καλπάζει σε όλα τα είδη και φυσικά η τιμή του ψωμιού βρίσκεται σε επίπεδα ρεκόρ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter