Συνελήφθη ψευδόμενος ο Πουλής – Ακούστε πως δεν είχε εταιρεία που… έχει (ηχητικό)

Συνελήφθη ψευδόμενος ο Πουλής – Ακούστε πως δεν είχε εταιρεία που… έχει (ηχητικό)

Πιάστηκε ψευδόμενος ο Σταμάτης Πουλής. Το Documento επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να μας ενημερώσει για τον σκοπό ίδρυσης της εταιρείας στη Βουλγαρία η οποία, όπως αποκάλυψε το documentonews.gr, ήταν ιδιοκτησίας τόσο του ίδιου όσο και της γυναίκας του Ανδρονίκης Θεοφιλάτου.

Ο Σταμάτης Πουλής όμως, όχι μόνο δεν παρείχε οποιαδήποτε ενημέρωση για το γεγονός ότι δύο στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ εμφανίζονται να κάνουν εταιρεία με αντικείμενο την παροχή συμβουλών και τη δημιουργία ιστοσελίδων και μάλιστα στη Βουλγαρία, αλλά αντιθέτως διέψευσε οποιαδήποτε σχέση τόσο του ίδιου όσο και της γυναίκας του με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Δείτε επίσης: ΚΕΕΛΠΝΟ: Εισαγγελείς ανακάλυψαν στην Βουλγαρία off shore εταιρεία Πουλή και Θεοφιλάτου

Πουλής: «Όχι, δεν έχω εταιρεία στη Βουλγαρία»

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την επικοινωνία του Documento με τον Σταμάτη Πουλή.

ΔΗΜ: Σας καλώ για μια δικαστική έρευνα που διενεργείται, σύμφωνα με την οποία – βάσει πληροφοριών που έχουμε- εμφανίζεστε να είστε ιδιοκτήτης μαζί με τη σύζυγό σας σε μια εταιρεία στη Βουλγαρία, η οποία ιδρύθηκε το 2015 και ήθελα να σας ρωτήσω αν ισχύει αυτό.

ΠΟΥΛΗΣ: Δεν ισχύει

ΔΗΜ: Δεν έχετε εταιρεία στη Βουλγαρία;

ΠΟΥΛΗΣ: Όχι, δεν έχω εταιρεία στη Βουλγαρία

ΔΗΜ: Ούτε σαν μέτοχος; Ούτε εσείς, ούτε η γυναίκα σας;

ΠΟΥΛΗΣ: Τίποτα

Πουλής: «Ναι, ήταν μια εταιρεία νόμιμη»

Διαφορετική τακτική ακολούθησε όμως μετά το δημοσίευμα του documentonews.gr, αφού σε κοινοποίηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και απευθυνόμενος προς τον Κώστα Βαξεβάνη, ο Σταμάτης Πουλής τον ενημέρωσε ότι «ήταν μία εταιρεία νόμιμη με μ.κ.2 λέβα, με μηδενικά έσοδα & κίνηση, που ΔΕΝ λειτούργησε και έχει κλείσει». Μάλιστα, προκειμένου να υποβαθμίσει το γεγονός ότι δηλαδή είπε ψέματα στο επίσημο δημοσιογραφικό ερώτημα που του ζητήθηκε από το Documento, υποστήριξε ότι τη συγκεκριμένη εταιρεία την είχε στο παρελθόν για κάποιους μήνες και πως δεν την έχει τώρα. Πληροφορία όμως που δεν θέλησε να δώσει όταν επικοινωνήσαμε μαζί του, παρά μόνο μετά τη δημοσίευση της αποκάλυψης από το documentonews.gr.


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter