Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη στο Περιστέρι ο Μένιος Φουρθιώτης έπειτα από μήνυση πρώην συνεργάτη του. Οδηγείται στη ΓΑΔΑ.

Ο Μ. Φουρθιώτης κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, συκοφαντική δυσφήμηση και παράνομη χρήση υπηρεσιακού απορρήτου.

Γιατί συνέλαβαν τον Μένιο Φουρθιώτη

Μήνυση κατά του Μένιου Φουρθιώτη φέρεται να κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr ο μάρτυρας που έχει καταθέσει επωνύμως στις αρχές για το συμβόλαιο εκτέλεσης του Κώστα Βαξεβάνη από κατ’ εντολή Φουρθιώτη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί εκ νέου.

Η μήνυση αφορά στα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της παράνομης χρήσης υπηρεσιακού απορρήτου, καθώς ο Φουρθιώτης είχε δημοσιοποιήσει τόσο το δικό του όνομα όσο και άλλων μαρτύρων στην υπόθεση εκτέλεσης του Κώστα Βαξεβάνη κατ’ εντολή Φουρθιώτη, σε μια προσπάθεια εκφοβισμού τους με προφανή σκοπό να αναιρέσουν τις καταθέσεις τους. Στη μήνυση ο μάρτυρας φέρεται να εκφράζει φόβους ακόμη και για τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπόδικος παρουσιαστής είχε προχωρήσει σε αυτή την πρωτοφανή κίνηση , την ώρα που ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γεώργιος Νούλης έχει δώσει παραγγελία να κληθεί ο παρουσιαστής σε ανωμοτί κατάθεση –ως ύποπτος δηλαδή τέλεσης αδικήματος– προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στην υπόθεση του συμβολαίου θανάτου σε βάρος του εκδότη του Documento.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter