Συνεργάτες Τσίπρα: «Ο Τεμπονέρας ζήτησε τη συνάντηση» – Δε θα παραστεί σε καμία πολιτική εκδήλωση ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεργάτες Τσίπρα: «Ο Τεμπονέρας ζήτησε τη συνάντηση» – Δε θα παραστεί σε καμία πολιτική εκδήλωση ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Επιβεβαιώνει πλήρως το Documento η διαρροή των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα για τη σημερινή συνάντηση με τον Διονύση Τεμπονέρα.

Το ρεπορτάζ ανέφερε πως σε καμία περίπτωση η συνάντηση αυτή δεν αποτελεί επιδοκιμασία του Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση της επόμενης Τρίτης. Αφενός ήταν προγραμματισμένη εδώ και μέρες και αφετέρου, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανοιχτό το γραφείο του για στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: Συνάντηση Τσίπρα – Τεμπονέρα: Ήταν κανονισμένη καιρό, δεν είχε σχέση με την εκδήλωση

«Ο Πρώην ΠΘ δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον Διονύση Τεμπονέρα κατόπιν αιτήματος του τελευταίου, στο πλαίσιο των αιτημάτων που δέχεται καθημερινά και στα οποία ανταποκρίνεται, για συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη του Κόμματος. Ο Αλέξης Τσίπρας δε θα παραστεί σε καμία άλλη εκδήλωση τις επόμενες ημέρες πέραν του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα τέλη Φλεβάρη» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του, ο Διονύσης Τεμπονέρας επεσήμανε στο Documentonews.gr πως έχει ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τον πρώην πρωθυπουργό. Και σε αυτό το πλαίσιο επεδίωξε, εδώ και μέρες, τη συνάντηση μαζί του.

Δείτε επίσης: Ξένο σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter