Ξένο σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας

Ξένο σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας

«Είναι προκλητικό, απαράδεκτο και εξοργιστικό, ο κος Τεμπονέρας, να νομιμοποιεί μια εκδήλωση στην οποία κύρια συμμετέχουσα είναι μια εκ των υπεξαιρετών των εδρών του ΣΥΡΙΖΑ. Με ποιους δηλαδή συζητάμε για το μέλλον της Κεντροαριστεράς με τους ανθρώπους αυτούς που δεν άντεξαν ούτε εντός της Αριστεράς και τη διέσπασαν;» Τάδε έφη ο βουλευτής Πέτρος Παππάς στα Παραπολιτικά FM για τον Διονύση Τεμπονέρα και συνέχισε:

«Θεωρώ αδιανόητο ότι κανείς θα τολμήσει να αμφισβητήσει την βούληση της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ η οποία μόλις εξέλεξε τον Στέφανο Κασσελάκη ακριβώς για να τα αλλάξει όλα. Θα ήταν ανόητος όποιος το έκανε και πολιτικά αυτοκτονικός» είπε ο βουλευτής από το Κιλκίς.

Η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων «δεν πρέπει να είναι κάτι που αφορά υποκλαπείσες έδρες και προσωπικές στρατηγικές» ανέφερε με τη σειρά του ο Νίκος Παππάς.

«Εγώ αν έχω μια πρόταση, θα την καταθέσω στην Κεντρική Επιτροπή. Δεν θα κάνω μια εκδήλωση με στελέχη άλλων κομμάτων και μετά θα την πάω στο κόμμα μου» σημείωσε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε εμφατικά πως ο Διονύσης Τεμπονέρας θα είναι μόνος του στην εκδήλωση με τους Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου και θεωρούν πως το νεαρό στέλεχος επιθυμεί να αμφισβητήσει τον Κασσελάκη με σκοπό να διεκδικήσει στο άμεσο μέλλον την προεδρία.

«Δεν θέλει το καλό του κόμματος» μας λένε.

Με λίγα λόγια, πολλοί θεωρούν πλέον τον Διονύση Τεμπονέρα ξένο σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ… Και αν θυμηθούμε τις ενέργειες Κασσελάκη για τους Φίλη, Βίτσα και Σκουρλέτη, δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Τεμπονέρας είναι μόνος του» – Σαφείς αποστάσεις ΣΥΡΙΖΑ από την εκδήλωση με Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου

Αγωνία Μητσοτάκη για να αποτραπεί το καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου

Αθλιότητα Μαρκόπουλου κατά Καλογεροπούλου: Την αποκάλεσε «γιουσουφάκι» επειδή στριμώχτηκε από τις ερωτήσεις (Video)

Στέφανος Κασσελάκης: Στις κούτες εδώ και 5 μήνες τα κλιματιστικά που δώρισε – «Ανάλγητη η κυβέρνηση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter