Αθλιότητα Μαρκόπουλου κατά Καλογεροπούλου: Την αποκάλεσε «γιουσουφάκι» επειδή στριμώχτηκε από τις ερωτήσεις (Video)

Αθλιότητα Μαρκόπουλου κατά Καλογεροπούλου: Την αποκάλεσε «γιουσουφάκι» επειδή στριμώχτηκε από τις ερωτήσεις (Video)

Το πώς αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία και το σύστημα Μητσοτάκη τα τηλεοπτικά πάνελ το ανέδειξε η παρουσία του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Μαρκόπουλου στο Action 24 με οικοδεσπότες την Ελένη Καλογεροπούλου και τον Γιώργο Πιέρρο.

Συνηθισμένος προφανώς από το αποστειρωμένο περιβάλλον στα ΜΜΕ όπου καλούνται οι βουλευτές και οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας δεν περίμενε ουσιαστικές ερωτήσεις και αντιρρήσεις, κάτι αναμενόμενο από έναν σοβαρό δημοσιογράφο.

Και αφού το «περιβάλλον» δεν ήταν αυτό που περίμενε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος -δεν θύμιζε την παρέλαση που κάνουν στα φιλοκυβερνητικά κανάλια- ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, αντί να επιχειρήσει να απαντήσει στα ερωτήματα.

Ο λόγος για τις καταλήψεις των φοιτητών που αντιδρούν στην ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων κατά παράβαση του άρθρου 16 του Συντάγματος. Ο λόγος και για την παρέμβαση με τις εφόδους των ΜΑΤ χτυπώντας φοιτητές.

Και επειδή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη δημοσιογράφο ο κ. Μαρκόπουλος ακούγεται να λέει:

«Δημοσιογράφος δεν είσαι γιουσουφάκι είσαι»

Ο βουλευτής της ΝΔ παρά την παρατήρηση του έτερου οικοδεσπότη Γιώργου Πιέρρου να ανακαλέσει επέμεινε: «δεν είναι δημοσιογράφος κάνει άλλο πράγμα» και συνέχισε την πρωτοφανή τραμπούκικη επίθεση:  «Είσαι με την κατάληψη και τον αναχρονισμό. Είσαι πολιτικό στέλεχος. Επιτίθεσαι συνεχώς σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ που έρχονται στην εκπομπή».

Και όμως το πρωτοφανές αυτό σκηνικό έγινε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη στιγμή που η κυβέρνησή του βρίσκεται στο στόχαστρο Δημοσιογραφικών Οργανώσεων και του ίδιου του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου.

Τελικά επιβεβαίωσε πως και η 107η θέση στην παγκόσμια κατάταξη πολύ μας πέφτει!

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Οργή συγγενών για την ασέβεια Μαρκόπουλου – «Πρέπει να ντρέπεστε»

Ευτελές ποσό για τον Μαρκόπουλο τα 100.000 που βρέθηκαν στον λογαριασμό του… «επιτυχημένου» Αβραμόπουλου (Video)

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ τα αυτογκόλ της Νέας Δημοκρατίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter