Τέμπη: Οργή συγγενών για την ασέβεια Μαρκόπουλου – «Πρέπει να ντρέπεστε»

Τέμπη: Οργή συγγενών για την ασέβεια Μαρκόπουλου – «Πρέπει να ντρέπεστε»

Εξοργισμένοι είναι οι συγγενείς των θυμάτων μετά την ανήκουστη και χωρίς καμία ευαισθησία τοποθέτηση του προέδρου της Εξεταστικής για το έγκλημα των Τεμπών, Δημήτρη Μαρκόπουλου, ο οποίος μετά από την δημόσια κατακραυγή και αποδοκιμασία που δέχτηκε προχώρησε σε δημόσια απολογία, παραδεχόμενος πως η δήλωσή του ήταν άστοχη.

Διαβάστε επίσης: Ασέβεια για τα Τέμπη, το άθλιο χιούμορ του Δημήτρη Μαρκόπουλου της ΝΔ

Ένας από αυτούς είναι ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχασε την γυναίκα του την νύχτα της 28ης Φλεβάρη και θεωρεί αλαζονική και ασεβή την δήλωση Μαρκόπουλου. Απαντώντας στον κ. Μαρκόπουλο, μέσω δημόσιας επιστολής-τοποθέτησής του, λέει για όσα έχουν γίνει πως «δεν είναι για γέλια, είναι όμως για κλάματα» και προσθέτει πως «180 άνθρωποι βλέπουν, μέρα μεσημέρι εφιάλτες, τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών που δεν θα έπρεπε να κινούνται στην ίδια γραμμή».

Ολόκληρη η επιστολή του Χρήστου Κωνσταντινίδη:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κε Μαρκόπουλε, είστε ή θέλετε να δείχνετε ανόητος;

Το ότι δίδεται σε κάποιον βουλευτή αξίωμα σε υπουργικό επιτελείο, είναι ένδειξη τιμής και σεβασμού και όχι τύχη, από κάποιο γούρι. Αυτό πρέπει να του δημιουργεί αίσθημα ευθύνης, για να επιτελέσει το καθήκον του και όχι να το θεωρεί βόλεμα και να τρίβει τα χέρια του, επειδή ανέβηκε σε αξιώματα, δηλαδή περισσότερα χρήματα και περισσότερη αίγλη.

Επίσης θα έπρεπε να γνωρίζετε, ότι ο κος Αντρέας Νικολακόπουλος και η κα Ιωάννα Λιτρυβη που υπουργοποιήθηκαν, πήραν πιθανόν θέσεις, κάποιων που δεν επιτέλεσαν σωστά το καθήκον τους, για αυτό αντικαταστάθηκαν, οπότε αυτό μπορεί να είναι όντως αφορμή για ειρωνικά χαμόγελα. Και πως και άλλοι, από θέση ευθύνης, υπουργοί και υφυπουργοί, ενώ έπρεπε να υπηρετούν και να κρατούν ένα σιδηρόδρομο γρήγορο και ασφαλή, όπως όφειλαν και για το οποίο μας διαβεβαίωναν, δυστυχώς μόνο αυτό δεν έκαναν και οδήγησαν στη δολοφονία 57 αθώους ανθρώπους, 180 τους σακάτεψαν και 180 επιπλέον βλέπουν, μέρα μεσημέρι εφιάλτες, τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών που δεν θα έπρεπε να κινούνται στην ίδια γραμμή.

Αυτό κε Μαρκόπουλε δεν είναι για γέλια, είναι όμως για κλάματα. Για αυτό πρέπει να ντρέπεστε από τη θέση που βρίσκεστε και ως πρόεδρος της εξεταστικής για την διερεύνηση των αιτιών και των υπευθύνων για τη δολοφονία των Τεμπών.

Ευχαριστούμε που δείχνετε στον ελληνικό λαό την αλαζονεία και την ειρωνεία που σας διακατέχει. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σίγουρο πως θέλετε να πραγματοποιήσετε τη συγκάλυψη των φίλων σας, πρώην υπουργών που είναι υπεύθυνοι για θανάτους.

Υ.Γ. Αν ο Κώστας Αχ. Καραμανλής δεν είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία των Τεμπών, και έπραξε τόσο καλά το καθήκον του, μπορείτε να τον προτείνετε για να αντικαταστήσει τη θέση του Χρ. Σταϊκούρα.

Αστείο Ε!!!

Καλό όμως!!!

Αν όχι, να τον οδηγήσετε στο ειδικό δικαστήριο όπως οφείλεται. Και αυτόν και τον Χρήστο Σπιρτζη και τον Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη . Όλους όπως πρέπει.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ»

Δείτε επίσης:

Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: «Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση, θα είχε αποτραπεί το δυστύχημα» λέει κι άλλος μάρτυρας

Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: Συγγνώμη ζητά ο Μαρκόπουλος μετά την κατακραυγή

Εκτός τόπου και χρόνου ο Μαρκόπουλος: «Γουρλίδικη η Εξεταστική» για το έγκλημα των Τεμπών

Ρέππας στην εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: «Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση, θα είχε αποφευχθεί το δυστύχημα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter