Ασέβεια για τα Τέμπη, το άθλιο χιούμορ του Δημήτρη Μαρκόπουλου της ΝΔ

Ασέβεια για τα Τέμπη, το άθλιο χιούμορ του Δημήτρη Μαρκόπουλου της ΝΔ
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για "τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών και όλων των πτυχών που σχετίζονται με αυτό" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Δείγμα της αβάσταχτης ελαφρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν στη Νέα Δημοκρατία την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το έγκλημα στα Τέμπη αποκάλυψε με άνεση ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της Εξεταστικής σε τοποθέτησή του στη διάρκεια συνεδρίασης είπε ότι η Επιτροπή «είναι γουρλίδικη»!

Είναι άνετοι οι νεοδημοκράτες βουλευτές, που προφανώς έχουν προαποφασίσει να θάψουν το έγκλημα, οπότε μπορούν να κάνουν και πλάκα πάνω από 57 νεκρούς και τις οικογένειες που θρηνούν.

Η εξοργιστική αναίδεια του βουλευτή ήταν επί λέξει η εξής:

«Να κάνουμε και λίγο χιούμορ, η επιτροπή μας είναι και κάπως γουρλίδικη. Δύο πολύ καλοί και άξιοι συνάδελφοί μας, ο κύριος Ανδρέας Νικολακόπουλος και η κυρία Ιωάννα Λιτρύβη υπουργοποιήθηκαν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νέα Δημοκρατία δείχνει ασέβεια στην Εξεταστική Επιτροπή που έχει στόχο τη διερεύνηση ενός μαζικού εγκλήματος. Αρνήθηκε διακομματικό προεδρείο, μαγείρεψε τη λίστα μαρτύρων και στρέφει διαρκώς τη συζήτηση μακριά από τις ευθύνες κάθε προσώπου που σχετίζεται με τη ΝΔ και ειδικά πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Διαβάστε επίσης: Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: «Μαγείρεψε» τη λίστα μαρτύρων η ΝΔ – Συγκάλυψη καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter