Αναδεικνύοντας την ελληνική τεχνολογική υπεροχή

Αναδεικνύοντας την ελληνική τεχνολογική υπεροχή

Στην εποχή της ταχύτατης και ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας, η κοινή παραδοχή που επικρατεί στην Ελλάδα είναι πως η καινοτομία προέρχεται αποκλειστικά από εξωτερικές πηγές, με «τα καλύτερα μυαλά να φεύγουν στο εξωτερικό» και «τα πάντα να εισάγονται από έξω χωρίς να παράγεται κάτι στην Ελλάδα». Υπάρχουν όμως ελληνικές επιχειρήσεις που αποδεικνύουν πως η Ελλάδα μπορεί να μετατρέψει τη χώρα σε ένα διεθνές τεχνολογικό hub, με αποτύπωμα σε πέντε ηπείρους.

Στην Ελλάδα το Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Intralot

Περισσότεροι από 300 Έλληνες μηχανικοί και εξειδικευμένα στελέχη τεχνολογίας εργάζονται στο Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Intralot, που βρίσκεται στην Παιανία, αναπτύσσοντας πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις που δημιουργούν στρατηγικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον Όμιλο, στην παγκόσμια σκηνή lottery gaming. Η τεχνολογική υπεροχή της εταιρείας επιβεβαιώνεται από τις πιστοποιήσεις και τη βράβευση των προϊόντων της από διεθνείς οργανισμούς, και την κατοχύρωση 186 διεθνών πατεντών που επικεντρώνονται σε εξατομικευμένα παιχνίδια λοταρίας, αθλητικό στοίχημα, νέα είδη παιχνιδιών και καινοτόμα τερματικά.

Με όπλο τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την εξέλιξη και ανάπτυξη κάθε κλάδου, και αυτήν την νέα πραγματικότητα είναι που αξιοποιεί η Intralot. Με το επαναστατικό οικοσύστημα LotosX Omni ως κεντρικό στοιχείο της ψηφιακής της στρατηγικής, η Intralot δεν στρέφει απλά το βλέμμα της προς το μέλλον, αλλά καθοδηγεί όλη τη βιομηχανία λοταριών προς ένα νέο μονοπάτι. Με τη μοναδική αρχιτεκτονική μικροϋπηρεσιών του, το LotosX Omni εξασφαλίζει ανθεκτικότητα, επεκτασιμότητα και απρόσκοπτη ενσωμάτωση με συστήματα τρίτων, αποτελώντας μια πρωτοποριακή λύση στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών λιανικής. Το πλεονέκτημα αυτό της αρχιτεκτονικής του LotosX Omni ενισχύει τη διαλειτουργικότητα και συμβάλλει στη μείωση του συνολικού κόστους.

Η Intralot αποτελεί εντυπωσιακό παράδειγμα επιτυχημένης σύγκλισης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας καθώς η παρουσία της σε 39 αγορές και τα μακροχρόνια συμβόλαια με κρατικές λοταρίες αποδεικνύουν την δυνατότητα των Ελλήνων μηχανικών να διακρίνονται διεθνώς ενώ, παράλληλα, ενισχύουν τη θέση της χώρας μας στον χάρτη της παγκόσμιας τεχνολογικής αρένας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter