Συνεχίζει τους εκβιασμούς η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Καμιά οικονομική βοήθεια στους ανεμβολίαστους, προειδοποιεί ο Σκέρτσος

Συνεχίζει τους εκβιασμούς η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Καμιά οικονομική βοήθεια στους ανεμβολίαστους, προειδοποιεί ο Σκέρτσος

Οι εκβιασμοί από τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη σχετικά με τους εμβολιασμούς συνεχίζονται. Οι αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα δήλωσε χθες, Τετάρτη ο Άδωνης Γεωργιάδης  προειδοποιώντας τους πολίτες πως αν δεν… ωριμάσουν και δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της κυβέρνησης τότε θα χρεοκοπήσουν το χειμώνα, δεν τους πτόησαν και έτσι συνεχίζουν να απειλούν τους πολίτες.

Σήμερα, σειρά πήρε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος ο οποίος προανήγγειλε πως θα τιμωρήσει είτε με απολύσεις που θα θεωρούνται δικαιολογημένες είτε μέσα από τον αποκλεισμό από οικονομική βοήθεια σε περίπτωση υποχρεωτικής αναστολής εργασίας ενός εργαζομένου όσους αρνούνται να εμβολιαστούν.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη».

Όπως ανέφερε δεν πρόκειται να ληφθούν ξανά οριζόντια περιοριστικά μέτρα και ότι «η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια».

Μάλιστα υποστήριξε ότι έχει έρθει η ώρα των επιχειρήσεων να κάνουν το καθήκον τους και να πείσουν όσο περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter