Αλαλούμ χωρίς τέλος στην υπόθεση Τζόκοβιτς: «Συνελήφθη» αλλά τελικά… δεν συνελήφθη;

Αλαλούμ χωρίς τέλος στην υπόθεση Τζόκοβιτς: «Συνελήφθη» αλλά τελικά… δεν συνελήφθη;

Ανατροπή στην… ανατροπή με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς που εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η κατάληξη της με φόντο την παραμονή του στην Αυστραλία και τη συμμετοχή στο Australian Open.

Το πρωί της Δευτέρας βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου – προσωρινή νίκη για τον σταρ του τένις αλλά ακολούθησαν πληροφορίες πως ο Σέρβος συνελήφθη από τις αυστραλιανές αρχές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ στηριζόμενα σε πληροφορίες που φέρεται να έχει δώσει ο πατέρας του αθλητή, ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνελήφθη πριν από λίγη ώρα από την αστυνομία της Αυστραλίας και πλέον η απέλαση του πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την αυστραλιανή κυβέρνηση.

 

 

Παρά το γεγονός πως νωρίτερα ο Τζόκοβιτς δικαιώθηκε στην υπόθεση της βίζας του και όλα έδειχναν τη συμμετοχή του στο Australian Open, όλα ανατράπηκαν αφού όπως φαίνεται ο υπουργός Μετανάστευσης είχε το δικαίωμα να προβεί σε προσωπική ενέργεια για την απέλασή του. Στο δικαστήριο, η κυβέρνηση προειδοποίησε ότι μπορεί να ακυρώσει τη βίζα του για δεύτερη φορά ακόμα και μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Guardian, το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου βασίστηκε στο ότι η κυβέρνηση αναγνώρισε ότι δεν έδωσε στον Τζόκοβιτς αρκετό χρόνο αφού τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να ακυρώσει τη βίζα του για να μιλήσει σε άλλους και να απαντήσει πλήρως.

Υπενθυμίζεται ότι  η απόφαση του δικαστηρίου ήρθε πέντε ημέρες από τη στιγμή που ο Σέρβος σταρ του τένις κρατήθηκε σε αεροδρόμιο κατά την άφιξή του από το Ντουμπάι, προκειμένου να αγωνιστεί στο διεθνούς φήμης τουρνουά “Australian Open”.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter