Συνεχίζονται τα παζάρια Καλογρίτσα στην Προανακριτική ενώ στενεύει ο κλοιός για τον γιο του

Συνεχίζονται τα παζάρια Καλογρίτσα στην Προανακριτική ενώ στενεύει ο κλοιός για τον γιο του

Με την ανοχή του προεδρείου συνεχίζονται τα «ήξεις αφήξεις» του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική κατά τη διάρκεια της τρίτης κατάθεσής του ενώ η διαδικασία διεκόπη για τις 6 το απόγευμα. Ο άλλοτε αφερέγγυος για τη ΝΔ εργολάβος δηλώνει ότι… φαντάζεται πως υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν τις επαφές του με τον Νίκο Παππά για το ανύπαρκτο ΣΥΡΙΖΑ Channel τη στιγμή που η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά τεκμήρια και συγκεκριμένες απαντήσεις, τονίζοντας την ύπαρξη εγγράφων που αποδεικνύουν τις ποινικές ευθύνες του γιου του στην περίπτωση που ο ίδιος λέει αλήθεια. 

Δείτε επίσης: Προανακριτική – Καλογρίτσας: «Μην ακουμπάς τον Θεοδωρικάκο, ήταν παιδί μου!»

«Φαντάζομαι ότι έχω sms ή έγγραφο -μάλλον sms όχι ιδιόχειρο- του Ν. Παππά που προσδιορίζει τα ποσοστά που θα έχουν οι δύο πλευρές στο κανάλι» φέρεται να είπε -σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ- ο μάρτυρας, προκαλώντας την παρέμβαση της Θεοδώρας Τζάκρη«Δεν πρέπει να φαντάζεστε, να είστε σίγουρος και να τα φέρετε εδώ αν τα έχετε γιατί εγώ έχω έγγραφα τα οποία είναι σε αντίθεση με αυτά που λέτε και ελέγχονται ποινικά, όπως ελέγχεται ποινικά και η συμμετοχή του γιου σας στον διαγωνισμό» αντέτεινε η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, κατά τις ίδιες πηγές, διημείφθησαν τα εξής:

ΚαλογρίτσαςΈχω έγγραφα που δείχνουν ότι ο Νίκος Παππάς προσδιορζει τα ποσοστά που θα έχουν οι δύο πλευρές στο κανάλι.

Κελέτσης: Είναι ιδιόχειρο σημείωμα του Παππά;

Καλογρίτσας: Φαντάζομαι ότι είναι sms.

Τζάκρη: Εμείς, κ. Καλογρίτσα δεν φανταζόμαστε ότι έχουμε γιατί έχουμε έγγραφα βέβαιης χρονολογίας και ανύποπτου χρόνου που έρχονται σε αντίθεση με αυτά που λέτε ότι ήσασταν μπροστινός. Έγγραφα που αποδεικνύουν την συμμετοχή της εταιρείας του γιους σας «ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ» και για όσα αντίθετα λέτε θέλω να σας υπενθυμίσω ότι ελέγχεστε και ποινικά.

Καλογρίτσας: Για τα 8 εκ. ευρώ λέτε κ. Τζάκρη; Θα σας απαντήσω…

Υπεύθυνη δήλωση

Σύμφωνα με υπεύθυνη δήλωση που είχε φέρει στο φως το documentonews.gr, o υιός Καλογρίτσας, Ιωάννης – Βλαδίμηρος, είχε καταθέσει υπεύθυνη δήλωση με την οποία διαβεβαίωνε τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας ότι κατέχει τα 8 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν ως μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας που συμμετείχε στον διαγωνισμό. Η δήλωση έχει ημερομηνία 4/7/2016. Δηλαδή, ενάμισι μήνα πριν συναντηθεί ο Χρήστος Καλογρίτσας με τους Χούρι και δύο μήνες πριν τον διαγωνισμό.

«Πρόκειται για ακόμα ένα τεκμήριο που καταρρίπτει τα περί “μπροστινού”» σχολιάζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίες επισημαίνουν πως αν ο Χρ. Καλογρίτσας λέει αλήθεια και δεν διέθετε ο γιος του 8 εκατ. ευρώ, τότε ο Ιωάννης – Βλαδίμηρος έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης. «Και μάλιστα στην κακουργηματική της μορφή» υποστηρίζουν οι πηγές και επισημαίνουν ότι σε διαφορετική περίπτωση ο Χρ. Καλογρίτσας «έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδορκίας».

Η υπεύθυνη δήλωση:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter