ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα περιμένουμε απάντηση του κ. Γεωργιάδη για την εξωχώρια και του κ. Μητσοτάκη για την offshore!

ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα περιμένουμε απάντηση του κ. Γεωργιάδη για την εξωχώρια και του κ. Μητσοτάκη για την offshore!

Ακόμα περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντήσεις όσον αφορά τις δραστηριότητες του Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και της οικογένειας του Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά την εξωχώρια εταιρεία του πρώτου και την offshore που σχετίζεται με τη χρηματοδότηση του Πρώτου Θέματος αλλά και της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη, θέματα που αποκάλυψε η εφημερίδα Documento.

Στη μεν πρώτη περίπτωση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται πως ο Άδωνης Γεωργιάδης διαψεύδεται από το ίδιο το μητρώο των κυπριακών εταιρειών, στη δε δεύτερη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αρθρώσει λέξη.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με τα νέα στοιχεία για την οφσορ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας documentonews.gr  σχετικά με την οφσορ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη προκαλεί πολλαπλά ερωτηματικά για τους ισχυρισμούς που παρουσίασε προκειμένου να απαντήσει σχετικά με την περίοδο που φέρεται να κατείχε τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Σύμφωνα με έγγραφο της Επίσημης Εφημερίδας της Κυπριακής Δημοκρατίας που δημοσιεύει η παραπάνω ιστοσελίδα, η εξωχώρια εταιρεία με την επωνυμία Α. Γεωργιάδης – Ν. Νικολάου Βιβλιοπωλείον Λίμιτεδ, διαγράφτηκε από το μητρώο των κυπριακών εταιρειών στις 11 Ιανουαρίου 2016, όπως άλλωστε είχε αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento την περασμένη Κυριακή 29 Απριλίου. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης επιχείρησε να διαψεύσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento ισχυριζόμενος ότι “την εταιρεία την έχω κλείσει από το 2006 και γι’ αυτό δεν τη δήλωνα στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης”.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως ο κ. Γεωργιάδης δεν φείδεται απαντήσεων σχετικά με την -εξωχώρια- επιχειρηματική του δραστηριότητα, έστω κι αν αυτές είναι πλήρως ανεπαρκείς. Αντιθέτως, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει πει εδώ και δέκα μέρες ούτε κουβέντα σχετικά με την οφσορ που έχει χρηματοδοτήσει την επιχείρηση της συζύγου του και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter