ΣΥΡΙΖΑ για αναδίπλωση Θεοδωρικάκου: «Δεν μας εκπλήσσει που κάνει το άσπρο μαύρο»

ΣΥΡΙΖΑ για αναδίπλωση Θεοδωρικάκου: «Δεν μας εκπλήσσει που κάνει το άσπρο μαύρο»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναγκάστηκε να πάρει πίσω το ξεκάθαρο κάλεσμα που έκανε το πρωί στην ακροδεξιά, μετά τον σάλο που προκλήθηκε. Υπενθυμίζεται πως το πρωί σε ερώτηση αν η ΝΔ θέλει τις ψήφους των Σπαρτιατών, απάντησε:

«Εμείς θέλουμε τις ψήφους όλου του ελληνικού λαού, δεν αναφέρομαι σε πολιτικό κόμμα. Στον ελληνικό λαό αναφερόμαστε. Θέλουμε όλες τις ψήφους, απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες. Η πολιτική της ΝΔ είναι εγγύηση σταθερότητας και αλλαγών που έχει ανάγκη η κοινωνία…».

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης και Θεοδωρικάκου για Σπαρτιάτες: «Η ΝΔ είναι ένα ποτ πουρί δεξιάς και ακροδεξιάς»

«Ο κ. Θεοδωρικάκος έσπευσε να διαψεύσει τον εαυτό του και να παπαγαλίσει το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ λίγες ώρες πριν απαντούσε ξεκάθαρα «ναι» στην ερώτηση αν θέλει τις ψήφους εκείνων που στήριξαν τους Σπαρτιάτες. Του έγιναν μάλιστα επανειλημμένες ερωτήσεις και επέμενε να απαντάει θετικά» λένε από την Κουμουνδούρου και συμπληρώνουν:

«Το να προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο είναι φυσικά κάτι που δεν μας εκπλήσσει. Είναι άλλωστε διαχρονικά ένα χαρακτηριστικό του κόμματος στο οποίο ανήκει».

Επίθεση Θεοδωρικάκου σε Βασίλη Κασσελάκη

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος υποστήριξε πως «είναι αυτονόητο ότι οι πολιτικές δυνάμεις απευθύνονται στο σύνολο του ελληνικού λαού» και επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Βασίλη Κασσελάκη: «Ο ξάδερφός του είπε ότι τους είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών» σημείωσε.

Πάντως, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από πριν είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του: «Eξέφρασα την προσωπική άποψη πως κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Από κει και πέρα τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσο και ο Πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες».

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό – Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Οι Financial Times γκρεμίζουν το αφήγημα Μητσοτάκη: Η φτωχοποίηση της χώρας και η σύγκριση με τη Βουλγαρία

Ζωή με δανεικά και φτώχεια για 7 στους 10 μισθωτούς

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ετσι μας φόρτωσαν τη ζημιά €42,5 δισ. από τις τράπεζες

Στα ύψη οι τιμές του ρεύματος με την ένταση στη Μ. Ανατολή – Αύξηση 117% στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας

S&P: Αναβάθμισε τις προοπτικές του ελληνικού αξιόχρεου από σταθερές σε θετικές

Νέα αύξηση του πληθωρισμού στην Ελλάδα τον Μάρτιο – Πτώση στην Ε.Ε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter